Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 06.10.2017

  OTVOREN SAJAM „AUTO MOTO FEST NIŠ 2017“

  OTVOREN SAJAM "AUTO MOTO FEST NIS 2017"

  Osmi Sajam automobila, motora i prateće opreme – „Auto moto fest Niš 2017“, otvoren je u niškoj hali „Čair“. Jednu svetsku, ali i devet srpskih premijera ljubitelji automobila moći će da pogledaju od 6.do 8.oktobra. Predstavnici grada Niša-gradskih opštine i predstavnici organizatora izjavili su da je Sajam automobila jedna od najznačajnijih sajamskih manifestacija na jugu Srbije što potvrđuju i podaci da je prošlogodišnji sajam obišlo preko 20.000 posetilaca.

  Na ovogodišnjem sajmu posetiocima će biti predstavljen restilizovan Peugeot 308, domaće premijere vozila poput terenca Mazda CX4, restilizovanog Fiata 500L, Škole Rapid i najprodavaniji dvosed u svetu Mazde MX4. Oliver Paunović, direktor „City marketing centra“, koji je organizator Sajma, istakao je da se na ovogodišnjem Sajmu predstavlja više od 15 auto-brendova, kao i dvotočkaši na struju, proizvođači teretnih vozila, guma i prateće opreme.

  Gradska opština Palilula je i ove godine podržala ovu sajamsku manifestaciju i opremila svoj štand. Po rečima Marije Brajdić, načelnice opštinske Uprave, to je deo aktivnosti opštine na stvaranju uslova i poslovnog ambijenta za ravoj preduzetnistva. Radno vreme sajma je od 10 do 20 časova, a cena ulaznice je 200 dinara.(Fotografije i tekst D.Vidojković)