Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 01.09.2016

  RUKOVODSTVO OPŠTINE PALILULA OBIŠLO „PRVAKE“

  RUKOVODSTVO OPŠTINE PALILULA OBIŠLO „PRVAKE“

  Početak nove školske godine u Gradskoj opštini Palilula, po tradiciji je obeležen svečano. U sedam osnovnih i dve specijalne škole, koje su ove školske godine na Paliluli upisale više od 550 prvaka, dobrodošlicu svojim drugarima, prigodnim programom, poželeli su učenici starijih razreda i direktori škola.

  Ovim povodom, predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Ždrale i predsednica Skupštine opštine Palilula Adriana Anastasov, sa saradnicima, obišli su prvake u dve osnovne škole, na gradskom područiju OŠ»Sreten Mladenović-Mika» i na seoskom, OŠ «Branko Radičević» u Gabrovcu. „Prvaci“ su kao poklon dobili rančeve i školski pribor, dar opštine Palilula.

  „Draga deco, poštovani roditelji, želimo da danas pokažemo da je vaša opština Palilula sa vama u svakom važnom periodu života, istakao je predsednik opštine Palilula. Čestitam vam polazak u školu, želim vam puno osmeha, sreće, uspeha i naravno puno petica tokom školovanja. Trudite se da svakog dana vaša dečja maštovitost, kreativnost, istrajnost i odgovornost dolaze do punog izražaja. Nadam se da će mnogi od vas proslaviti ime Palilula veoma brzo, već na raznim školskim takmičenjima.(D.Vidojković, EKOpolis, foto)