Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 06.04.2017

  eOBUKA O UPRAVLJANJU LJUDSKIM RESURSIMA U LOKALNOJ SAMOUPRAVI

  eOBUKA O UPRAVLJANJU LJUDSKIM RESURSIMA U LOKALNOJ SAMOUPRAVI

  Stalna konferencija gradova i opština, u saradnji Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i Kancelarijom Saveta Evrope u Beogradu, započela je 6.aprila onlajn obuku „Upravljanje ljudskim resursima“. Obuka je organizovana u okviru projekta „Upravljanje ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi“, koji finansijski podržava Evropska unija i Savet Evrope. Među polaznicima eObuka #skgo iz Gradske opštine Palilula Niš, učestvovali su Aleksandar Ždrale predsednik opštine i Marija Brajdić, načelnica opštinske uprave sa saradnicima.

  Učesnike skupa su pozdravili Đorđe Staničić, generalni sekretar SKGO, Ivan Bošnjak, državni sekretar u Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave i Aleksandar Jovanović, iz Kancelarije Saveta Evrope u Beogradu.

  Obuka „Upravljanje ljudskim resursima“ traje devet nedelja, pohađaće je više od 180 polaznika, a cilj je da učesnicima obezbedi razumevanje funkcije upravljanja ljudskim resursima u lokalnoj samoupravi, kao i doslednu primenu Zakona o zaposlenima u autonomnim pokrajinama i jedinicama lokalne samouprave. (D.V.EKOpolis)