Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 18.08.2016

  AKCIJA ČIŠĆENJA U MEROŠINSKOJ ULICI

  AKCIJA ČIŠĆENJA U MEROŠINSKOJ ULICI

  Predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Ždrale i član opštinskog Veća Ivica Stojanović, sa komunalnim inspektorom opštine, obišli su građane koji žive u naselju Ledena stena u Merošinskoj ulici.

  U toku je akcija čišćenja divljih deponija u opštini Palilula u okviru koje je sagledana i divlja deponija u ovoj ulici istakao je Alekandar Ždrale, predsednik opštine Palilula. Sa građanima, u prisustvu tima JKP Medijana, razgovarali smo o načinu uklanjanja oko 200m3 otpada sa javne površine. I ovim povodom istakao sam da se od nas očekuje da sprečimo neodgovorno ponašanje pojedinaca koji ugrožavaju životnu sredinu. U tome je potrebna veća saradnja građana sa inspekcijskim službama grada i opštine.

  Programom čišćenja u opštini Palilula, planirano je da se tokom avgusta meseca, sanira osam divljih deponija što iznosi oko 1.300 m3 otpada. Akcija je otpočela početkom avgusta meseca u selu Lalinac. Aktivnost na terenu se odvija u saradnji sa JKP Mediana i Gradskim Većem. D.Vidojković, fotografije EKOpolis