• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ОДРЖАНО ПАЛИЛУЛСКО ВЕЧЕ УЗ ЦРНЕ МАМБЕ, ПРЕДСТАВУ ОСНОВАЦА

Нишлије и бројни гости уживали су у незаборавној „Палилулској вечери 2024“. Ова традиционална манифестација, која већ 34.године представља срце нишке традиције, боемског и грађанског Ниша, одржана је 3. јуна у оквиру обележавања градске славе Светог цара Константина и царице Јелене, код Палилулске рампе а у организацији Градске општине Палилула.

by

ПРИЈЕМ ГОСТИЈУ ПАЛИЛУЛСКЕ ВЕЧЕРИ

Председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић, са члановима општинског већа, у оквиру обележавања градске славе „Свети цар Константин и царица Јелена“ и одржавања традиционалне манифестације “Палилулско вече 2024“, приредио је пријем за госте братских градова и представнике организација са којима општина Палилула Ниш остварује сарадњу.

by

СТАРТ ДИГИТАЛНЕ БЕРЗЕ ЗА ПОВЕЗИВАЊЕ И ПОДРШКУ МАЛИХ И СРЕДЊИХ ПРЕДУЗЕЋА 

Регионална пословна групација SEB GLOBAL из Софије, Република Бугарска, званично је стартовала 3.јуна, у Простору за креативно деловање "ДЕЛИ" у Нишу,  реализацију „Дигиталне Платформа за пословно повезивање и подршку малих и средњих предузећа -  seb4you.com. 

by

НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ СРЕДЊИХ ШКОЛА

ЈУН 2024. - ОНИ СУ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ у 2023.години у ГО ПАЛИЛУЛА. Ученици ЕТШЦ „МИЈА СТАНИМИРОВИЋ“, МАШИНСКЕ ШКОЛЕ И ТРГОВИНСКЕ ШКОЛЕ у календару Градске општине Палилула - Ниш за 2024. „ШЕСНАЕСТИ ПУТ за редом, остварили смо идеју да се најбољи ученици школа и студенти факултета, који се школују на територији Градске општине Палилула, нађу на оригиналном општинском Календару за 2024.годину „НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА“, каже Братислав Вучковић, председник општине.

by

ОЧИШЋЕНА ДЕПОНИЈА У НАСЕЉУ “ЧОКОТ”

Потпредседница Владе и министарка заштите животне средине Ирена Вујовић, обишла је у Нишу радове на уклањању дивље депоније у насељу Чокот у Градској општини Палилула, једне од четири локације које ће бити очишћене кроз јавни конкурс Министарства у 2024. години.

by

ПРОГРАМ ЕУ „КРЕАТИВНА ЕВРОПА“ ПРЕДСТАВЉЕН У ОПШТИНИ ПАЛИЛУЛА

Градска општина Палилула Ниш, 21.маја била је домаћин Презентације програма Креативна Европа Србије. Овим поводом у сали Нишког културног центра окупили су се бројни представници установа културе, организација цицилног друштва, зинтересовни појединци који делују у свим секторима културе као и у сектору образовања, екологије и социјалне заштите. Присутне је поздравио председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић.

close