Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 07.04.2016

  ASFALTIRANJE IGRALIŠTA U PASI POLJANI

  ASFALTIRANJE IGRALIŠTA U PASI POLJANI

  U toku su radovi na presvlačenju postojećeg platoa-igrališta kod stare škole u Pasi Poljani. Izvođače radova je obišao predsednik Gradske opštine Palilula Boban Džunić sa saradnicima.

  Na igralištu kod stare škole u Pasi Poljani, površine 1000 metara kvadratnih, mašine ubrzano rade. Asfaltira se dotrajali sportski teren, presvlači se asfaltom. Biće postavljene i mrežice na golovima i košarkaškim tablama. Ubuduće će mladi iz ovog naselja imati uređen prostor za druženje, kaže Milivoje Milić predsednik Saveta građana. Oni vole da se okupljaju na ovom mestu. Po našim saznanjima ima oko 700 dece uzrasta do 18 godina.

  Za uređenje terena, Gradska opština Palilula izdvojila je 600 hiljada dinara. Uradili smo tamponiranje i sada stavljamo asfalt, tako da će sve biti završeno tokom dana, kaže predsednik Gradske opštine Palilula Boban Džunić. Osim ovih terena, narednih dana krenuće uređenje ulice 1300 kaplara, kao i asfaltiranje još dve ulice u ovom naselju.

  Radovi su planirani Programom održavanja komunalne infrastrukture – redovno održavanje za 2016.godinu. Izvođač radova je „PZP TREJS“ a nadzor obavlja JP Direkcija za izgradnju grada Niša.