Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • Naslovna >> Članovi opštinskog veća

  Veće Gradske opštine Palilula – članovi veća

  Aleksandar Ždrale, predsednik opštine (po funkciji)

  Nikola Božić, zamenik predsednika opštine(po funkciji)

  Bojana Jović, diplomirani ekonomista, (SNS)

  Rođena je 30. oktobra 1987.godine u Kosovskoj Mitrovici. Osnovnu i srednju Ekonomsku školu završila je u Nišu. Apsolvent je ekonomije. Pred Ispitnom komisijom Saveza računovođa i revizora Srbije, 2013.godine stekla je profesionalno zvanje „Računovođa“. Na osnovu položenog ispita, upisana je u imenik profesionalnih računovođa u skladu sa aktima Saveza. U struci je radila sedam godina. Član je Srpske napredne stranke od osnivanja.

  Kontakt:

  E-pošta:

  018 290 600

  bojana.jovic@palilula.eu

  Ivica Stojanović, diplomirani ekonomista, (SNS)

  Rođen je 08.avgusta 1982. godine u Nišu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Od 2012 godine obavlja funkciju člana Veća u Gradskoj opštini Palilula resorno zadužen za: budžet, male radove, obrazovanje i privredu. Bavi se sportom, govori engleski jezik. Jedan od osnivača Srpske napredne stranke u Paliluli.

  Kontakt:

  E-pošta:

  018 290 600

  ivica.stojanovic@palilula.eu

  Lazar Dinić, profesor fizičke kulture, (SNS)

  Rođen je 28. aprila 1985. godine u Prokuplju, a osnovnu i srednju školu završio je u Nišu. Akademsko zvanje profesor fizičke kulture stekao je na Fakultetu sporta i fizičke kulture u Nišu i trenutno je u procesu odbrane magistarske teze na Fakultetu fizičkog vaspitanja i sporta u Banjaluci.

  Kontakt:

  E-pošta:

  018 290 600

  lazar.dinic@palilula.eu

  Miloš Stojiljković, diplomirani inženjer telekomunikacija, (SNS)

  Rođen je 03.marta 1985. godine u Nišu, gde je završio osnovnu i srednju školu. Akademsko zvanje diplomirani inženjer telekomunikacija stekao je na Elektronskom fakultetu u Nišu. Od 2012-2016. bio je član Veća, resorno zadužen za praćene rada nevladinog sektora, mladih i sportskih klubova, saradnju sa verskim zajednicama. Član je SNS-a od osnivanja. Oženjen je, otac ćerke Mile.

  Kontakt:

  E-pošta:

  018 290 600

  milos.stojiljkovic@palilula.eu

  Milan Andrejić, master menadžer

  Rođen je 24. aprila 1979. godine u Nišu, gde je završio osnovnu i srednju školu, Završio je Višu pravnu na Pravnom fakultetu u Nišu i Visoku poslovnu školu strukovnih studija, na smeru menadžment-internacionalna biznis administracija. Akademsko zvanje diplomirani menadžer stekao na Fakultetu za poslovno industrijski menadžmet u Beogradu. Zvanje master menadžera stekao na akademskim studijama drugog stepena na studijskom programu, industrijsko ekonomski menadžment. U dva mandata bio je član Veća Gradske opštine Palilula a nakon lokalnih izbora 2016. obavljao je i dužnost zamenika predsednika Skupštine opštine. Oženjen, otac sina Nemanje.

  Kontakt:

  E-pošta:

  018 290 600

  milan.andrejic@palilula.eu