Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 01.06.2018

  U NEDELJU HUMANITARNA AKCIJA FUDBALERA

  U NEDELJU HUMANITARNA AKCIJA FUDBALERA

  U okviru pratećih programa tradicionalne manifestacije u kulturi „PALILULSKO VEČE 2018“, koju organizuje Gradska opština Palilula-Niš biće održana SPORTSKA HUMANITARNA AKCIJA – fudbalski susret veterana fudbalskih klubova „Palilulac“ (Beograd) i „Palilulac“ (Niš) i „petlića“ škola fudbala Grada Niša, na terenu ŽFK “Mašinac“.

  Ovim povodom u Gradskoj opštin Palilula, održana je konferencija za novinare. O sadržaju ove sportsko-humanitarne aktivnosti, koja se ostvaruje u saradnji sa Centrom za socijalni rad „Sveti Sava“ u Nišu, na konferencije za novinare u Gradskoj opštini Palilula govorili su Aleksandar Ždrale, predsednik Gradske opštine Palilula, Goran Stevanović, član veterana fudbalskog kluba Mašinac, Lidija Stanković, iz Centra za socijalni rad u Nišu, Perica Krstić, fudbalski trener, FK „Mašinac“ i Bratislav Bata Vučković, sportski radnik, fubalski veteran.

  Utakmice će se odigrati u nedelju. 3.juna, od 17:00 (igra „petlića“) a od 18:00 susret fudbalskih veterana, na terenu ženskog fudbalskog kluba „MAŠINAC“. Očekuje se da posetioci ovih sportskih događaja, utakmice veterana dva kluba i utakmice „petlića“ niških fudbalskih škola, prilože u vidu dobrovoljnog priloga prehrambene-konzervisane proizvode ili sredstva za održavanje higijene. (D.Vidojković)

  TV KCN, Info – Humanitarna akcija opstine Palilula