Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 10.09.2016

  KOMUNALNI DAN U PALILULI

  KOMUNALNI DAN U PALILULI

  Rukovodstvo Gradske opštine Palilula i menadžment JKP Mediana, razmatrajući aktuelna pitanja komunalne higijene na teritoriji opštine najavili su akciju KOMUNALNI DAN U PALILULI, koja je otpočela u subotu, 10.septembra u MK „Delijski Vis“.

  U prisustvu predsednice Skupštine opštine Adriane Anastasov i resornog većnika opštine Ivice Stojanovića, predstavnicima medija o značaju aktivnosti na sakupljanju komunalnog otpada u naseljima i saradnji opštine i komunalnog preduzeća sa građanima govorili su Aleksandar Ždrale, predsednik Gradske opštine Palilula i Vlada Stanić, predsednik Saveta građana naselja „Delijski Vis“. Cilj je da se građani oslobode kabastog otpada, koji veoma često bude prvi korak ka stvaranju divljih deponija. Do sada smo na osam lokacija očistili divlje deponije, a sada pomažemo građanima da se oslobode kabastog otpada, kaže predsednik opštine Palilula.

  Akcija KOMUNALNI DAN U OPŠTINI PALILULA nastavlja se sledeće subote po datoj dinamici: 17.09.2016 od 08-15 sati u MK „Gavrilo Princip“ i „Rasdanik“; 24.09.2016. od 08-15 sati u MK „Bubanj“ i MK „Ledena Stena“ i 01.10.2016. od 08-15 sati u MK „Palilula“.(D.Vidojković, fotografije)