Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • Насловна >> Контакт

  Контакт

  Град Ниш
  Градска општина Палилула
  Адреса: Бранка Радичевића 1, 18106 Ниш
  Телефон: 018 290-600, 018 290-601
  Факс: 018 290-604
  Е-Пошта: info@palilula.eu
  Web: www.palilula.eu

  Канцеларија за брзе одговоре
  Тел: 018 282-380
  Радно време: понедељак-петак од 7:30 до 15:30 часова.