Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 12.04.2016

  NOVI KOŠEVI I TABLE ZA MLADE

  NOVI KOŠEVI I TABLE ZA MLADE

  Stanovnici naselja Bubanj dobili su uređen teren za sportsko-rekreativne aktivnosti. Nove table, novi koševi. Sada mladi iz ovog naselja imaju gde da se okupe, druže i, ujedno, odigraju koju fer utakmicu. Ovaj teren obišao je i predsednik opštine Palilula Boban Džunić sa saradnicima.

  Nastavljamo akciju uređenja igrališta i međublokovskog zelenila. Žitelji ovog naselja uputili su inicijativu za uređenje terena i mi smo im izašli u susret. Ovo je, inače, jedini teren na teritoriji Bubnja, tu se okuplja veliki broj mladih. U nastavku imamo mobilijar, koji smo odradili zahvaljujući projektu sa Naftnom industrijom Srbije, rekao je predsednik Džunić.

  Za uređenje terena zaslužna je i Kancelarija za mlade opštine Palilula.
  „Jedna od naših ideja je uređenje igrališta i terena. Mladi se druže, a ujedno se i bave sportom i promovišu zdrave stilove života, naglasila je Ivana Jović, koordinator Kancelarije za mlade. Siniša Simonović, žitelj ovog naselja, zahvalan je opštini Palilula na pomoći. „Table su bile u očajnom stanju. Sada sve dobro izglada. Za četiri, pet dana sve je renovirano i deca i mladi imaju gde da se igraju i zabavljaju, zaključio je Simonović.

  Na kraju, sportski tereni imaju značajnu ulogu, posebno u seoskim područjima. Oni su važno mesto okupljanja stanovnika, a posebno omladine.(Foto.D.Vidojković)