Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 07.10.2017

  ORGANIZATORIMA I ZAPAŽENIM UČESNICIMA SAJMA ZAHVALNICE

  ORGANIZATORIMA I ZAPAŽENIM UČESNICIMA SAJMA ZAHVALNICE

  Drugog dana na 8.Sajmu automobila, motora i prateće opreme, koji se do 8.oktobra, održava u niškoj hali Čair, Marija Brajdić, načelnica Uprave Gradske opštine Palilula, uručila je nagrade-zahvalnice organizatorima i učesnicima sajma.

  Za najinteresantniji štand na Sajmu proglašena je Raavex group a za saradnju sa kupcima zahvalnica je uručena Auto kući „Krunić“. Za doprinos razvoju preduzetništva Oliveru Paunoviću, direktoru Sajma; City Marketing Centru, organizatoru 8. Sajma automobila, motora i prateće opreme u Nišu i Maji Vodeničarski, PR Sajma.

  O saradnji sa organizatorom Sajma-City Marketing Centrom, aktivnostima opštine Palilula na podsticaju privrednog razvoja i susedske saradnje u Regionu, podršci sektoru malih i srednjih preduzeća u susretu sa novinarima načelnica opštinske Uprave GO Palilula Marija Brajdić je naglasila: „Smatramo da ove sajamske manifestacije doprinose jačanju malih i srednjih preduzeća“ i promociji turističke privrede našeg grada. Mi smo u opštini Palilula to prepoznali i uvrstili u naš Akcioni program razvoja – Strategiju razvoja malih i srednjih preduzeća i preduzetništva (SMPP).

  Zahvaljujući projektnim aktivnostima, u opštini Palilula uspešno radi Centar za razvoj preduzetništva, čijim delovanjem je ojačan preduzetnički duh u našoj sredini. Opština je ostvarila saradnju sa Regionalnom privrednom komorom Niš u organizovanju sajmova, privrednih izložbi i drugih promotivnih manifestacija i obrazovnih programa. (Foto-tekst D.Vidojković)

  RTV BelaMi – Štand opštine Palilula na Sajmu automobila