Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 05.05.2016

  OTVORENA POŠTA U NASELJU DELIJSKI VIS

  OTVORENA POŠTA U NASELJU DELIJSKI VIS

  U novootvorenoj pošti u naselju “Delijski Vis” u Gradskoj opštini Palilula građani će moći da obave sve poštanske i usluge platnog prometa. Direktor JP Pošta Srbije Milan Krkobabić i predsednik GO Palilula Boban Džunić najavili su, na svečanosti povodom početka rada ove poslovnice pošte, širenje mreže u pružanju usluga građanima i u drugim većim naseljima opštine.

  Stanovnici najvećeg naselja u opštini Palilula „Delijski Vis” moći će od ponedeljka do petka, u vremenu od 09 do 16 sati, da ostvare sve usluge koje pruža Pošta Srbije.

  Direktor Milan Krkobabić je naglasio da je cilj ovog javnog preduzeća da se približi i bude na usluzi svim građanima. Nova poslovnica pošte nalazi se u ulici “Marina Držića” i devetnaesta je poslovnica koju Pošta Srbije otvara u okviru akcije „52 pošte za 52 nedelje“ u saradnji sa lokalnim samoupravama. Krkobabić je rekao da će Pošta Srbije nastaviti da otvara poštanske poslovnice jer nastoji da bude prisutna u svakom većem mestu kako bi građani mogli da što lakše obave neke osnovne poslove, da prime penziju, ili plate račune.

  Poslovnica pošte je otvorena u prostoru koji je po zahtevu opštine Palilula, Grad Niš ustupio Pošti Srbije i nalazi se pored zdravstvene ambulante i mesne kancelarije. Mi osluškujemo potrebe građana, istakao je Boban Džunić, predsednik opštine Palilula i stvaramo uslove da se u opštini Palilula kvalitetnije živi. Ova aktivnost je potvrda da rukovodstvo opštine ispunjava sve ono što je obećalo građanima.

  Direktor Pošte Srbije izjavio je u Nišu da ovo javno preduzeće priprema otvaranje poštanske banke. „Broj poštanskih ispostava koji će se uskoro izjednačiti sa brojem ekspozitura svih poslovnih banaka u Srbiji daje nam novu obavezu da otvorimo poštansku banku“, Otvaranje poštanske banke, po rečima Krkobabića omogućiće, između ostalog, da nadoknada od 45 dinara koju građani plaćaju prilikom uplata u pošti, bude znatno niža.(D.Vidojković)