Gradska opstina Palilula

  • latinica

  • OBJAVLJENO 25.12.2019

    SVEČANOST POVODOM URUČENJA PRIZNANJA NIŠAVSKOG UPRAVNOG OKRUGA

    Pojedincima, koji su svojim radom i delima obeležili 2019. godinu, načelnica Nišavskog upravnog okruga Dragana Sotirovski, uručila je 25.decembra priznanja Okruga. Ovoj svečanosti uručenja priznanja prisustvovali su predsednici lokalnih samouprava Okruga, načelnici i šefovi inspekcijskih službi.

    U ime Gradeske opštine Palilula ovom događaju prisustvovao je predsednik Aleksandar Ždrale. Za humanost priznanje Okruga je dobila Milka Brajković Ranđelović koja je putem društvenih mreža i grupe „Ako imaš ti donesi, ako nemaš ti odnesi“ povezala humane ljude sa onima kojima je pomoć neophodna. Priznanje je uručeno rendžeru Dušanu Smiljaniću, za doprinos društvenoj zajednici jer je sa grupom entuzijasta nekadašnji zapušten vojnički put koji prolazi kroz sićevački kraj preobratio u turističi proizvod „Via Militaris“.

    Ljiljana Stojanović, predsednici Kola srpskih sestara Niša za pruženu pomoć, izraženu plemenitost i humanost; docent dr Dragan Milić, direktor Klinike za kardiohirurgiju u Nišu za društvenu odgovornost, za sve ono što je uradio za Kliniku, pacijente i celu zajednicu, Zoran Mirašević međunarodnom sudiji u kulinarstvu za promociju Srbije i Niša u svetu i Marjan Zdravković, umetnički rukovodilac KUD „Mozaik“ za pruženu pomoć osobama sa invaliditetom i njihovo uključivanje u Kulturno umetničko društvo.(Foto Dragan Vidojković)