Gradska opstina Palilula

  • latinica

  • OBJAVLJENO 11.01.2020

    URUČENA NAGRADA GRADA NIŠA „11.JANUAR“

    Direktor Klinike za kardiovaskularne bolesti KC Niš, docent dr Tomislav Kostić, glumac Narodnog pozorišta u Nišu Miroljub Nedović Riki i Ženski fudbalski klub Mašinac, dobitnici su nagrade Grada Niša „11.januar“. Na svečanoj sednici Skupštine grada, koja je održana povodom Dana oslobođenja Niša od Turaka, u Svetosavskom domu ovu prestižnu nagradu, povelju, statuetu i novčani deo, laureatima su uručili gradonačelnik Niša Darko Bulatović i predsednik Skupštine grada mr Rade Rajković.

    Ovoj svečanosti prisustvovao je predsednik Gradske opštine Palilula Aleksandar Ždrale sa saradnicima i predsednica Skupštine opštine Adriana Anastasov. Glumac Miroljub Nedović živi na Paliluli a sedište Ženskog fudbalskog kluba Mašinac je u naselju Delijski vis u opštini Palilula, pa je to bio povod za zajedničku fotografiju i čestitku predsednika Aleksandra Ždrala nagrađenima.

    Na konkurs koji je raspisan početkom decembra prošle godine pristiglo je 30 predloga (dvadesetjedan za pojedince i devet za organizacije i ustanove). Komisija Skupštine grada Niša odlučila je da ove godine dodeli samo tri nagrade u skladu sa kriterijumima.(Dragan Vidojković)