Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 22.09.2020

  „ANĐELI ČUVARI“ IZ VALJEVA DARIVALI SPECIJALNU ŠKOLU SA DOMOM UČENIKA „BUBANJ“

  „ANĐELI ČUVARI“ IZ VALJEVA DARIVALI SPECIJALNU ŠKOLU SA DOMOM UČENIKA „BUBANJ“

  Na inicijativu Nebojše Saitovića, predsednika Federacije romskih osnovaca, srednjoškolaca i studenata „FROS“ i podršku Gradske opštine Palilula, Specijalnoj školi sa domom učenika „Bubanj“ 22.septembra uručena je druga donacija u obliku didaktičkog materijala i školskog pribora.

  Predsednik opštine Palilula Bratislav Vučković u prisustvu Dušica Davidović, zamenica gradonačelnice Niša, resorno zadužena za socijalnu zaštitu i prof.dr Marije Ranđelović, članice Veća Grada Niša priredio je prijem za donatore. U sadržajnom razgovoru dogovoreni su budući oblici saradnje.

  „ANĐELI ČUVARI“ IZ VALJEVA DARIVALI SPECIJALNU ŠKOLU SA DOMOM UČENIKA BUBANJ

  Usledio je obilazak Specijalne škole sa domom učenika „Bubanj“. Goranu Maloviću direktoru ove ustanove, gošća iz Valjeva, Vesna Lazić, predsednica organizacije „Anđeli čuvari“ i Nebojša Saitović uručili su prigodan poklon. I ovaj susret donatora i domaćina protekao je u boljem upoznavanju sa metodama, saržaju rada i vizijom razvoja specijalne škole. U ime opštine Palilula ovom događaju je prisustvovao Jovica Ralić, član Veća GO Palilula, zadužen za Socijalnu politiku. (D.Vidojković)