Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 31.05.2019

  IGRALIŠTE SPREMNO ZA LETO

  Naselje Delijski Vis u Gradskoj opštini Palilula iz dana u dan dobija sve lepši izgled zahvaljujući entuzijazmu članova Udruženja „Radne akcije Delijski vis“ i građanima ovog naselja koji im nesebično priskaču u pomoć. Tako su ovi mladi ljudi uz pomoć javnokomunalnih preduzeća „Mediana“ i „Parking servis“ i podršku opštine Palilula, krajem proteklog vikenda, uredili još jedno dečije sportsko igralište koje se nalazi u ulici Široke padine.

  „U ovoj akciji su nam se pridružila i javna komunalna preduzeća koja nam pružaju veliku podršku. Tu je i Kancelarija za mlade Gradske opštine Palilula koja se postarala za potreban materijal“ kaže Milan Spasić u ime „Radnih akcija Delijski vis“. JKP „Mediana“ Niš je ulepšala teren klupicama, uredila zelenilo i postavila posudu za kabasti otpad. „Površina koja je ovom aktivnošću sređena biće i dalje tretirana kako bi maslišani ovog dela naselja mogli da se bezbedno igraju, istakao je direktor JKP „Mediana“ Dragoslav Pavlović. JKP „Parking servis“ postavio je reflektore kako bi teren bio pogodan i bezbedan za decu u večernjim satima.

  Svoj doprinos dali su i u uređenju košarkaškog terena.“ Sada je ovaj teren osvetljen pa ga građani mogu koristiti i u večernjim satima, dodao je direktor „Parking servisa“ Dejan Dimitrijević. Po rečima direktora Tasića radnici ovog preduzeća, obeležiće i sportski teren.

  TV ZONA – Obnovljen sportski teren na delijskom visu