Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 26.10.2017

  JUBILARNI KALENDAR OPŠTINE PROMOVIŠE NAJUSPEŠNIJE UČENIKE I STUDENTE

  JUBILARNI KALENDAR OPŠTINE PROMOVIŠE NAJUSPEŠNIJE UČENIKE I STUDENTE

  Deset godina za redom, u Gradskoj opštini Palilula, najbolji učenici i studenti, koji se školuju u obrazovnim ustanovama na teritoriji opštine, zastupljeni su na stranicama opštinskog KALENDARA. U toku je pozivni konkurs obrazovnim ustanovama koje rade u opštini Palilula da do 10.novembra dostave listu učenika-studenata koji su u protekloj 2016/2017 godini bili najuspešniji.

  „Želimo da i na ovaj način promovišemo naše najbolje učenike i studente, ukažemo na njihov uspek i odamo priznanje za ostvarene rezultate u obrazovanju i duštvenim aktivnostima, izjavio je Aleksandar ŽDRALE, predsednik opštine Palilula. Po utvrđenom kriterijumu vrednovaće se ostvareni rezulteti pojedinaca, timova-grupa u obrazovnom procesu, društvenim i sportskim aktivnostima, dobijene nagrade, medalje i druga priznanja.

  Predložene učenike – studente fotografisaće na određenim lokacijama u opštini Palilula profesionalni art fotograf o čemu će naknadno biti lično obavešteni. Promocija kalendara opštine Palilula za 2018. godinu i susret sa najuspešnijim mladim Palilulcima, očekuje se krajem decembra meseca u sali Niškog kulturnog centra. (D.V)