Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 25.06.2021

  KAKO DO BUDŽETSKOG FONDA ZA POLJOPRIVREDU?

  KAKO DO BUDŽETSKOG FONDA ZA POLJOPRIVREDU?

  Gradska opština Palilula, organizovala je (u petak 25.juna) u prostorijama Niškog kulturnog centra, sastanak sa predstavnicima saveta građana sa teritorije opštine.

  U razgovoru, kojem su prisustvovali i predstavnici Sekretarijata za poljoprivredu Grada Niša, objašnjen je postupak za pristup Budžetskom fondu za poljoprivredu i ruralni razvoj Grada Niša za 2021. godinu kao i sagledana druga aktuelna pitanja razvoja poljoprivrede na ovom područioju.

  Sastanku, kojim je predsedavao predsednik GO Palilula Bratislav Vučković, prisustvovo je i narodni poslanik u Skupštini Republike Srbije sa teritorije opštine Palilula Vlada Maričić, kao i članovi opštinskog veća i odbornici u Skupštini grada Niša. Ova aktivnost opštine Palilula pohvaljena je od strane prisutnih građana.

  Teritorija opštine Palilule obuhvata 15 sela sa brojnim komunalnim problemima koji se fazno rešavaju u sklopu Programa razvoja grada za tekuću godinu i mogućnosti budžeta, istakao je predsednik Vučković.(Fotografije D.Vidojković)