Gradska opstina Palilula

 • OBJAVLJENO 31.05.2022

  U SUBOTU STARTUJE MORAVSKA REGATA-„UČITELJ VIDEN JOVANOVIĆ“ 2022.

  U SUBOTU STARTUJE MORAVSKA REGATA-„UČITELJ VIDEN JOVANOVIĆ“ 2022.

  Sve je spremno za održavanje 8.Moravske regate u čast učitelja Videna Jovanovića, izjavio je predsednik Gradske opštine Palilula Niš, Bratislav Vučković, posle sednice Organizacionog odbora.

  U cilju podrške aktivnostima udrženja građana i unapređenja saradnje u oblasti sportsko rekreativnih programa, zaštite životne sredine, Gradska opština Palilula Niš u saradnji sa SAFARI klubom Niš i Udruženjem rekreativnih ribolovaca «EKO FIŠING», realizuje sportsko-rekreativni program 8. MORAVSKA REGATA -„UČITELJ VIDEN JOVANOVIĆ“. START Regate je u subotu, 4.juna kod MOSTA u MRAMORU.

  Okupljanje učesnika je od 10:00 sati a START u 11:00 sati. Cilj je u selu Lalinac gde oko 12:15 sati učesnike takmičenja očekuju majstori riblje čorbe i svečanost uručenja priznanja najuspešnijim. Predsednik opštine Palilula Bratislav Vučković sa saradnicima, članovima Organizacionog odbora, stručnim timom ((Vlastimir Stanojević, Ninislav Milenković i Goran Jovanović), predstavnicima Saveta građana Lalinca, izvršio je monitoring terena koji je ovim povodom uređen za uspešno održavanje manifestacije. Zajedničkim snagama do istog cilja! (D.Vidojković)