• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

ЧЕСТИТКА ЗА МЕЂУНАРОДНИ ДАН МЛАДИХ!

Autor:

Поводом Међународног дана младих – 12.август 2023. на спортском терену Основне школе „Десанка Максимовић“ у Чокоту, Канцеларија за младе Градске општине Палилула Ниш организовала је постављене кошаркашких табли. По речима Лазара Динића, заменика председника општине Палилула у току је акција замене и постављања кошаркашких табли у школским двориштима и осталим теренима у насељима општине. За ове намене набављено је 20. кошаркашких табли. За подршку омладинском активизму и здравих стилова живота, куповину табли и пројекте по јавном позиву за доделу средстава клубовима и удружењима из области спорта издвојено је око три милиона динара. Град Ниш је издвојио значајна средства за реконструкцију и изградњу терена за спортско рекреатвне активности омладине.

У првој половини ове године, у Градској општини Палилула, урађен је терен за баскет и кошарку у Мокрањчевој улици (код окретнице), обновљен је терен за мали фудбал и кошарку у Мрамору, обновљен је терен за фудбал и кошарку у истуреном одељењу школе „Десанка Максимовић“ у Горњем Међурову. У току је изградња новог терена за мали фудбал и кошарку у селу Лалинац.

Уз честитку младима, поводом Међународног дана младих, председник општине Палилула Братислав Вучковић нагласио је да локални органи власти препознају значај и одговорност рада на системском побољшању положаја младих. Препознајемо потребу за инклузивнијом заједницом за све младе и у будућности ће нам то бити приоритетан задатак.(Д.Видојковић)

close