• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

ПАСИ ПОЉАНА ДОБИЛА ПОШТУ

Autor:

У сарадњи са ЈП Пошта Србије, на територији Градске општине Палилула кренула је акција отварања поштанских испостава. У понедељак 20.фебруара отворена је поштанска испостава у Паси Пољани, насељеном месту општине Палилула које има око 4000 становника. Сада ће и у овом насељу становници моћи да пошаљу-приме пакете, плате рачуне, подигну новац. Радно време поште биће од 8:00 до 11:00 сати, а након тога ће поштари пружати услуге корисницима на терену.

У плану је опремање простора за ове намене и у Сувом Долу, Лалинцу..У овај систем услуга грађанима укључиће се још нека јавна предузећа у граду попут Обједињене наплате.

 „Покушавамо да створимо боље услове за живот грађана у насељима наше општине, каже Братислав Вучковић, председник Градске општине Палилула Ниш. Дугујемо велику захвалност ЈП Поште Србије, посебно директору Поште РЈ Ниш Драгану Ђорђевићу и помоћнику директора за мрежни систем Срђану Радовићу што су подржали наше захтеве. Ово је добар пример сарадње локалне самоуправе – територијалних организација Града Ниша и републичких јавних предузећа на терену. Фотографија ТВ Зона Плус(Д.В)

close