• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

ОДРЖАНА 25.СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

Autor:

Двадесетпета седница скупштине Градске општине Палилула, којом је председавао Никола Божић одржана је у среду, 20.децембра 2023. године у малој сали Нишког културног центра. Након усвајања записника са 24. седнице Скупштине ГО Палилула, одборници су разматрали и усвојили Одлуку о буџету Градске општине Палилула за 2024.годину са Кадровским планом Управе Градске општине Палилула за 2024.годину.

Пројектован буџет за наредну годину износи 193 милиона динара, што је за око четири милиона динара више у односу на овогодишњи. "Најзначајнији приходи  општинама долазе из градског буџета као и од пројектних активности и Републике. У задње три године, нове инвестиције-фабрике управо су отворене на територији општине Палилула. Сматрам да ће Палилула у неком нареднон периоду имати тај позитиван развојни пут. По речима Братислава Вучковића, председника Градске општине Палилула, на Палилули се тренутно гради 450.000 квадрата и да ће ту доћи људи који ће остваривати своје животне циљеве.

Скупштина Градске општине Палилула дала је и позитивно претходно мишљење на предлоге програма пословања 10 јавних комуналних и два јавна предузећа чији је оснивач Град. (Д.Видојковбић)

close