• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

КАНАЛИЗАЦИОНА МРЕЖА И У УЛИЦИ БАБИЧКОГ ОДРЕДА

Autor:

После пола века, улице Бабичких одреда и Оскара Давича у Градској општини Палилула добиће канализацију. Са председником општине Палилула, Братиславом Вучковићем, извођача радова на изградњи водоводне и канализационе мреже у улици Бабички одред (15.08.2023) обишла је и градоначелница Ниша Драгана Сотировски.

 

Овим поводом разговарало се са комшијама, који су на пријему грађана у Градској кући пријавили проблем недостатка канализационе мреже у том делу општине Палилуле.

 

„Очекујем да ћемо врло брзо и остале неасфалтиране улице које воде ка влашком путу регулисати на приврмени начин, без обзира на то што неки са омаловажавањем гледају на уређење путева гребаним асфалтом. Ови људи не заслужују да газе блато и ми ћемо покушати да до краја године све ове приступне улице урадимо струганом асфалтном масом, каже председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић.

Реконструкција, по речима градоначелнице чека и Гостиварску, Куршумлијску и Горичку улицу у Палилули, једној од највећих градских општина у Нишу.

Радови се финансирају из градског буџета, под надзором Дирекције за изградњу Града.

https://tvzonaplus.rs/ulica-babickog-odreda-dobija-kanalizaciju/

close