• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

КОНФЕРЕНЦИЈА О ПОРОДИЦИ „СРБИЈА – НАША ПОРОДИЦА“

Autor:

Министарство за бригу о породици и демографију организовало је 4.марта 2024. у Палати Србија у Београду Другу националну конференцију о породици „Србија – наша породица“, а тим поводом министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић истакла је да је породица бит која нас држи заједно, суштина због које све радимо и градимо и највећи мотив да чинимо све да наша земља буде још јача, снажнија и напреднија.

На конференцији су говорили председник Народне Скупштине Републике Србије Владимир Орлић, у име патријарха Порфирија обратио се викар патријарха, епископ новобрдски Иларион. Конференцију је отворила Татјана Обрадовић, мајка троје деце, бака четворо унучића и хранитељка мале Нађе, која болује од ретке генетске болести. На конференцији је говорила и Анита Божовић, успшна млада жена која је после богатих искустава у иностранству одлучила да се врати у Србију и овде инвестира и гради своју породицу.

Другој националној конференцији о породици присуствовали су и председник Градске општине Палилула Ниш Братислав Вучковић са сарадницима.

У другом делу конференције одржан је панел који је посвећен примерима добре праксе који се односе на унапређење популационе политике у јединицама локалних самоуправа.
 
Друга национална конференција о породици "Србија - наша породица"
 

close