• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

"ДОДАТНЕ ПРЕДНОСТИ ЕВРОПСКИХ ПРОЈЕКАТА ЗА РАЗВОЈ МЕКИХ ВЕШТИНА"

Autor:

На Универзитету у Нишу, од 12. до 14.марта 2024. године, у склопу реализације активности и достизању циљева радних пакета међународног ERASMUS+ пројекта Skills4Water - Advancing the Integration of Soft Skills in Higher Education for Water (2023-1-RO01-KA220-HED-000160511), одржана је прва недеља обуке у оквиру Skills4Water Innovative Training Programme, који је усмерен ка јачању процеса интеграције такозваних меких вештина у области високошколског образовања у сектору вода.

У оквиру првог тренинга који је организован на Универзитету у Нишу одржан је округли сто под називом "Додатне предности европских пројеката за развој меких вештина": Теме округлог стола биле су: Унапређење меких вештина; Унапређење зелених вештина кроз индустрије и Стање и трендови безбедности рада и процеса у ЕУ и најлакши начини за њихову примену у Србији

Догађају је присуствовала делегација Градске општине Палилула Ниш (Владан Бараћ, Ивана Јоцић-Веселић, Велизар Пешић), чланови привредних друштава, истраживачи, као и бројни сарадници Универзитета у Нишу, Факултета заштите на раду и Грађевинско – архитектонског факултета.(Д.В)

close