• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

ДОПРИНОС ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА РАЗВОЈУ ПРИСТУПАЧНОСТИ

Autor:

У Палати Србије, под покровитељством Заштитника грађана и СКГО, 6.септембра уручене су награде и признања градовима, општинама и градским општинама које су у 2023. години највише допринеле развоју приступачности у својим срединама.

Градска општина Палилула у Нишу је препозната као општина која је адаптирала комби возило и која континуирано остварује превоз за све особе са инвалидитетом и стара лица на територији опшине. Захвалница за развој приступачности уручена је представнику Управе општине Палилула  Влади Бараћу а на овом скупу је присуствовао и Драган Терзић, шеф Одсека за послове председника, Већа и Скупштионе општине.

Захвалнице за учешће на Јавном позиву за доделу награда за развој приступачности у 2023. години, осим Градске општина Палилула (Град Ниш), добили су и Град Ужице, Град Нови Сад, Општина Кнић, Град Смедерево, и Општина Жагубица.

Награде су добили Град Пирот, Општина Свилајнац и Град Крагујевац, а признања су додељена Општини Врњачка Бања, Градској општини Врачар и Граду Шапцу. (Д.В)
 

ISDU-O RAZVOJU PRISTUPACNOSTI U OPSTINI PALILULA, Vladan Barac, autor Milena Vidojkovic
 

 

close