• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

ОПШТИНА ПАЛИЛУЛА У СЛУЖБИ МЛАДИХ-БУДУЋИХ ПРИВАТНИХ ПРЕДУЗЕТНИКА

Autor:

У просторијама општине Палилула, председник Братислав Вучковић одржао је 20. априла радни састанак са представницама Националне службе за запошљавање Вањом Стојковић и Наташом Тончев и сарадницама, доцентом доктором економских наука Марином Грубор и запосленом у ГО Палилула Иваном Јоцић Веселић, тренером пословних вештина.

Разговарало се о подршци заинтересованим младима који желе да покрену сопствени бизнис. У том циљу, за младе будуће предузетнике и све заинтересоване биће организована обука 8.маја у просторијама Нишког културног центра (НКЦ-а) у периоду од 9:00 до 15:00 часова. Пријаве су могуће на mail info@palilula.eu .

Учесницима обуке обратиће се представници Националне службе за запошљавање, сагледаће се правни саветодавни део упуштања у сопствени бизнис, савети и смернице економисте. Предвиђено је и обраћање представнице веома успешне пољопривредне задруге из Ниша и излагање и краћи тренинг везано за soft skills – јавни наступ, пословну комуникацију, друштвене мреже и успешан разговор за посао.

close