• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

ГРАД НИШ ОТВОРИО КАНЦЕЛАРИЈУ ЗА БРЗЕ ОДГОВОРЕ

Autor:

У згради Народног универзитета на Тргу краља Милана бр. 8 отворена је Канцеларија за брзе одговоре. Грађани ће лично, телефоном или мејлом пријављивати проблеме за чије решавање сматрају да је надлежна градска управа, јавно комунална предузећа или установе, и у најкраћем могућем року добију компетентне одговоре надлежних служби. Такође моћи ће и да затраже све информације везане за функционисање града.

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски која је присуствовала отварању поручила је да ће јавно комунална предузећа делегирати по једног свог запосленог који ће бити задужен за комуникацију са Канцеларијом како би грађани тражене одговоре добили што пре.

Милена Гоцић из Канцеларије за брзе одговоре обавестила је градоначелницу да систем ради добро и да су грађани већ првог дана почели да шаљу питања.

ВД директор Паркинг сервиса Ниш Дејан Димитријевић сматра да је оваква Канцеларија потребна грађанима који често не знају, нити треба да знају, која је служба надлежна за решавање њихових проблема.

ВД директор ЈКП Медиана Иван Михајловић рекао је да ће нова Канцеларија допринети још бољој комуникацији између градских јавних служби и Нишлија од којих очекује и повратне информације о раду овог јавног предузећа.

Председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић каже да ће Канцеларија допринети бржем решавању проблема грађана који више неће морати да губе време тражећи шалтер на који треба да се обрате.

Нишлије које желе да се информишу лично могу да дођу у канцеларију радним данима од 7.30 до 19.30 сати, а комуникација је могућа и телефоном на бројеве 018 4555000, 018 4555001 и 018 4555002 као и мејлом brzi.odgovori@gu.ni.rs.

close