• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

„НЕК ЉУБАВ ПОБЕДИ“ - СУСРЕТ УЧЕНИКА ТРИ СРЕДЊЕ ШКОЛЕ СА ПАЛИЛУЛЕ

Autor:

Поводом немилих догађаја у Београду и Младеновцу, руководство Градске општине Палилула Ниш организовало је радни састанак са директорима три средње школе које раде на територији општине, Гимназије „Светозар Марковић“, Машинске школе и Електротехничке школе „Мија Станимировић“.

Договорили смо, истакао је председник општине Братислав Вучковић, да у сарадњи са Драганом Вукадиновићем, познатим нишким психијатром, нашим општинским већником проф.др Мишком Живићем, са Медицинског факултета у Нишу представницима МУПА и Центра за социјални рад „Свети Сава“ Ниш, одржимо заједничке састанке са Саветима родитеља и Надзорним одборима школа.

Први састанак биће одржан у Електротехничкој школи у среду 10.маја, други у Машинској школи, у четвртак 11.маја и трећи у уторак 16.маја у Гимназији „Светозар Марковић“. У циљу промоције и подршке развоју здравих стилова живота и превенције вршњачког насиља, организоваћемо у недељу 14.маја у Хали Чаир тромеч  између средњих школа са територије општине Палилула.  Под слоганом „Нек љубав победи“ ученици ће се са мешовитим екипама.такмичити у кошарци и малом фудбалу и дружити. За најуспешније екипе обезбеђена су пригодна признања која ћемо уручити на централној свечаности „Палилулске вечери 2023. нагласио је председник општине“

Са активностима подршке развоју здравих стилова живота и превенције вршњачког насиља, наставићемо до краја месеца и у основним школама на територији општине Палилула, истиче Братислав Вучковић. Наш тим психолога, психијатра, представника МУП-а и Центра за социјални рад, Канцеларије за младе део су програме шире друштвене акције. (Д.В) 

close