• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

УДРУЖЕЊЕ СТВАРАЛАЦА НИША И ОПШТИНА ПАЛИЛУЛА ПОТПИСАЛИ ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ

Autor:

Градска општина Палилула Ниш, председник Братислав Вучковић и Удружење стваралаца Ниша „Цар Константин“,председник Управног одбора професор мр Новица Ранђеловић, потписали су 1. августа ПРОТОКОЛ О САРАДЊИ. Овим Протоколом Градска општина Палилула и Удружење стваралаца „Цар Константин“ успостављају стратешко партнерство и дугорочну пословно-техничку сарадњу као носиоци развојних процеса у локалној средини у области промоције и афирмације локалне самоуправе и стваралаштва у свим областима. Предметна сарадња приоритетно ће се остваривати у оквиру програма рада потписника Протокола.

Након овог свечаног чина и поздравне речи домаћина, председника општине Палилула Братислава Вучковића, у просторијама општине одржана је 18.седница Управног и Надзорног одбора УСН „Цар Константин“. На почетку седнице одата је почаст недавно преминулом проф.др Милету Новаковићу, председнику Скупштине УСН.

Чланови Управног одбора УСН усвојили су информацију о активностима између две седнице УО, Одлуку о финансијском пословању (Завршног рачуна) УСН за 2022. годину и Одлуку о висини чланарине УСН за 2023. годину коју је образложио Драган Рађеновић, председник Надзорног одбора УСН. На предлог генералног секретара УСН мр Драгана Видојковића верификовано је чланство индивидуалних и колективних чланова УСН и потписаних протокола о сарадњи ( НТП, Регионални центар за таленте, ГО Палилула). Донет је и закључак о сазивању редовне изборне Годишње скупштине УСН и проглашењу виолинисте Немање Радуловића за почасног члана УСН. Усвојен је и План предстојећих активности Удружења до краја 2023. године. Председник Управног одбора УСН мр Новица Ранђеловић, упутио је позив члановима удружења да присуствују, 4.августа „Летњем уметничком перформансу & ДобродошлицИ Паји Јовановићу“ у просторијама компаније ДМВ д.о.о. Ниш.(Д.В)

close