Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 06.03.2016

  OPŠTINSKO TAKMIČENJE IZ BIOLOGIJE U GABROVCU

  OPŠTINSKO TAKMIČENJE IZ BIOLOGIJE U GABROVCU

  Ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja donelo je za školsku 2015/2016. godinu Stručno uputstvo o organizovanju takmičenja i smotri učenika osnovne i srednje škole i u Godišnjem kalendaru takmičenja određeni su organizatori takmičenja i smotri. U osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Gabrovcu, 6.marta održano je opštinsko takmičenje iz biologije iz. Ova aktivnost okupila je 106 učenika iz 8 škola sa teritorije Gradske opštine Palilula.

  Pre početka takmičenja učenike je pozdravio predsednik Gradske opštine Palilula Boban Džunić i domaćin ove aktivnosti Glorija Radojčić, direktorka osnovne škole „Branko Radičević“ u Gabrovcu.

  Predsednik Džunić je učenicima poželeo uspešno rešavanje zadataka i ovim povodom istakao da opština Palilula podržava najuspešnije učenike i studente a kroz Kancelariju za mlade podstiče njihova interesovanja.

  Učenici koji postignu najbolje rezultate na ovom opštinskom takmičenju ostvariće pravo da se u narednom ciklusu takmičenja pojave na okružnom a zatim i na republičkom takmičenju iz nastavnog predmeta biologije. (D.Vidojković, EKOpolis)