Gradska opstina Palilula

  • latinica

  • OBJAVLJENO 04.10.2019

    OTVOREN 10.AUTO MOTO FEST 2019

    Jubilarni, DESETI po redu AUTO MOTO FEST 2019., svečano je otvoren u petak 04. oktobra u niškoj hali „Čair“. Niš je već ubeležen na mapi velikih evropskih gradova u kojima se održavaju sajmovi. Sajam je otvorio Mladen Alvirović, urednik i voditelj emisije o automobilizmu i revije „SAT”. Učesnike i organizatore Sajma su pozdravli i gradonačelnik Niša Darko Bulativić. i direktor Sajma Oliver Paunović. Kao i prethodnih godina na ovogodišnjem sajmu automobila predstavljene su evropske, srpske i naravno niške premijere, uz veliki broj izlagača i sajamski popust.

    Gradska opština Palilula, je na sajamskoj manifestaciji posdtasvila svoj štand, Na na svečanosti otvaranja AUTO MOTO FESTA prisuatvovao je i predsednik opštine Aleksandar Ždrale sa saradnicima. Ono što će svakako obeležiti ovaj sajam su svakako i električni automobili, koji će se po prvi put naći pred publikom ovog dela Srbije. Za tri dana održavanja Sajma zainteresovani posetioci imaće prilike da vide čak 5 automobila koji će premijerno biti prikazani u Srbiji i veliki broj četvorotočkaša koji još uvek Nišlije nisu videle. Niške premijere su: Toyota – Camry, Corola hibrid, Rav 4, Citroen – C5 R-cross, Berlingo, Nissan -Kashqai, Ford-Focus, Volkswagen – Tuareg, Arteon, Mazda 3, Huyndai-Elantra restilizovana i Audi – A6 čija promocija je takođe niška premijera.

    Osim putničkog na niškom sajmu biće ponuđen i bogat teretni program, uz prateću opremu. Neće izostati velika ponuda guma dok će osiguravajuća društva imati svoje štandove i pristupačnu ponudu. Tradicionalno će biti postavljena i trkačka staza za mališane. Oldtajmeri imaće svoje mesto, jer upravo njihova izložba svake godine izazove veliko interesovanje posetilaca. (D.V)