Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 02.09.2020

  PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA BRATISLAV VUČKOVIĆ A ZAMENIK LAZAR DINIĆ

  PREDSEDNIK OPŠTINE PALILULA BRATISLAV VUČKOVIĆ A ZAMENIK LAZAR DINIĆ

  Na drugoj sednici Skupštine Gradske opštine Palilula, koja je održana u sali Niškog kulturnog centra 2.septembra 2020. Bratislav Vučković, diplomirani pravnik, izabran je za predsednika opštine. Njegov zamenik biće Lazar Dinić, profesor fizičke kulture dok će dužnost većnika u novom mandatnom periodu obavljati prof,dr Miško Živić, Dušan Pujović, Saša Usenović, Jovica Ralić i Predrag Petrović, odlučili su odbornici opštinskog parlamenta Palilule.

  Bratislav Vučković zahvalio je odbornicima na ukazanom poverenju i građanima opštine Palilula na podršci datoj na poslednjim izborima i naglasio da će sa svojim timom raditi da se u opštini Palilula život stanovnika odvija kvalitetnije. „Već sutra krenućemo u akciju da započeto završimo a zatim sa građanima osmislimo nove projekte koji će doprineti razvoju naše teritorijalne organizacije Grada Niša pod motom „Palilula naša porodica“, naglasio je Vučković.

  Na ovoj sednici, za zamenika predsednika Skupštine opštine izabrana je Bojana Jović, dosadašnji član opštinskog Veća a za predsednika Odbora za administrativna i mandatno – imunitetska pitanja Aleksandar Ždrale, predsednik opštine Palilula u prothodnom periodu. Sednicom Skupštine je predsedavao, predsednik Skupštine, Nikola Božić koji je na ovu funkciju izabran na konstitutivnoj sednici sa novim sazivom Skupštine koju čini 25 odbornika.

  RTV BELAMI: Bratislav Vučković novi je predsednik gradske opštine Palilula