Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 03.09.2018

  PREDSEDNIK OPŠTINE ČESTITAO UČENICIMA POLAZAK U ŠKOLU

  PREDSEDNIK OPŠTINE ČESTITAO UČENICIMA POLAZAK U ŠKOLU

  U Gradskoj opštini Palilula, početak nove školske 2018. godine obeležen je svečano. U sedam osnovnih i dve specijalne škole, koje su ove školske godine na Paliluli upisale 532 prvaka, po tradiciji, dobrodošlicu svojim drugarima, prigodnim programom, poželeli su učenici starijih razreda i direktori škola.

  Predsednik opštine Palilula Aleksandar Ždrale sa saradnicima, članovima opštinskog Veća, obišao je prvake i uručio im poklone-rančeve i školski pribor, dar kompanije Hijeroglif i opštine Palilula i poželeo puno uspeha u obrazovanju.

  „Draga deco, poštovani roditelji, želimo da danas pokažemo da je vaša opština Palilula sa vama u svakom važnom periodu života, istakao je predsednik opštine Palilula. Čestitam vam polazak u školu, želim vam puno osmeha, sreće, uspeha i naravno puno petica tokom školovanja. Trudite se da svakog dana vaša dečja maštovitost, kreativnost, istrajnost i odgovornost dolaze do punog izražaja. Nadam se da će mnogi od vas proslaviti ime Palilula veoma brzo, već na raznim školskim takmičenjima.
  Aleksandar Ždrale, predsednik Gradske opštine Palilula