Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 04.09.2020

  PRIJEM ZA NAČELNIKA POLICIJSKE UPRAVE

  PRIJEM ZA NAČELNIKA POLICIJSKE UPRAVE

  Predsednik Gradske opštine Palilula Bratislav Vučković, primio je u prostorijama opštine načelnika Policijske uprave u Nišu Slavišu Virijevića koji je novo izabranom predsedniku poželeo uspešan rad i nastavak saradnje. U protokolarnom razgovoru, predsednik Vučković je istakao značaj ove saradnje u cilju povećanja bezbednosti građana i imovine na područiju opštine Palilula – teritorijalnoj organizaciji Grada Niša, u kojoj živi više od osamdeset hiljada građana.

  Predsednik opštine Palilula je sa načelnikom Virijevićem obišao i Policijske prostorije u Ulici Koste Abraševića broj 1, (renoviran prostor nekadašnje Mesne zajednice „Đuka Dinić“) koje su otvorene početkom ove godine. Prostor se i dalje oprema za nove sadržaje funkcionisanja policijske stanice. Po rečima Virijevića policijskim službenicima novi prostor je omogućio značajno bolje uslove za rad i uspešnu saradnju sa građanima. U novim policijskim prostorijama u opštini Paliluli, rade policijski službenici opšte nadležnosti, operativna grupa i dežurna služba.

  „Otvaranjem novih policijskih prostorija na području Gradske opštine Palilula, Ministarstvo unutrašnjih poslova još jednom je pokazalo svoju posvećenost u implementaciji projekta „Policija u lokalnoj zajednici“, izjavio je u Nišu, 30.januara direktor policije Vladimir Rebić. Policijska uprava Niš u saradnji sa Gradskom opštinom Palilula, uspešno sarađuje i u projektnim aktivnostima poput akcije “Reci NE nasilju u porodici” u opštini Palilula koja je organizovana sa ciljem da se osnaže žrtve da prepoznaju i prijave porodično nasilje. (D.Vidojković, EKOpolis)