Gradska opstina Palilula

 • OBJAVLJENO 23.06.2022

  PROLEĆNO, ESTETSKO UREĐENJE PROSTORA

  PROLEĆNO, ESTETSKO UREĐENJE PROSTORA

  Aleksandar Živadinović sa suprugom Dragicom dobitnici su jedne od nagrada za prolećno estetsko uređenje prostora u opštini Palilula

  Konkurs za prolećno estetsko uređenje prostora na teritoriji Gradske opštine Palilula je okončan. U ovom ciklusu takmičenja, koje se odvijalo u tri kategorije, (najlepše ukrašen balkon /terasa, dvorište, međublokovski prostor / sokak), po oceni stručnog žirija, od prispelih predloga odabrana su četiri domaćinstva. Predsednik Gradske opštine Palilula Bratislav Vučković sa saradnicima obišao je uređene prostore i članovima nagrađenih porodica uručio poklone.

  Aleksandar Živadinović sa suprugom Dragicom dobitnici su nagrade za prolećno estetsko uređenje prostora u opštini Palilula.

  Međunarodni dan planete Zemlje u cilju skretanja pažnje na značaj očuvanja prirode i sprečavanja negativnih posledica ljudskih aktivnosti po životnu sredinu ove godine obeležava se pod motom „Investirajte u našu planetu“. Po rečima predsednika Vučkovića uređenje i zaštita životne sredine na teritoriji opštine odvija se u cilju podsticaja odgovornosti svakog pojedinca prema okruženju u kojem živimo. Ovu aktivnost u opštini Palilula pomogli su u svojstvu donatora kompanija Husavra i TV Zona plus.(D.Vidojković, EKOpolis)

  NAJLEPŠI VRTOVI NIŠKE PALILULE