Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 15.09.2016

  U TOKU SANACIJA MAGISTRALNOG CEVOVODA U ULICI STANOJA GLAVAŠA

  U TOKU SANACIJA MAGISTRALNOG CEVOVODA U ULICI STANOJA GLAVAŠA

  Zbog radova na sanaciji magistralnog cevovoda u ulici Stanoja Glavaša 70, (15.septembra) doćiće do otežanog snabdevanja vodom, do potpunog prestanka vodosnabdevanja za žitelje druge, treće i četvrte visinske zone južnog dela grada, na potezu od ulice Stanoja Glavaša do sela Pasi Poljana u Gradskoj opštini Palilula.

  Radovi na sanaciji cevovoda počeli su u 11:00 sati a završetak radova se očekuje do 15:00 sati. Ovo područije je obišao Aleksandar Ždrale, predsednik Gradske opštine Palilula sa Dejanom Andrejevićem, direktorom JKP Naissus.

  „Vrlo nepristupacan teren na brdu, gde cevovodi prolaze kroz privatne posede, uglavnom su to voćnjaci, livade, kaže direktor Andrejević. Nažalost, nekada je to tako rađeno pa smo sada u velikom problemu da saniramo havarije, koje su učestale ovog meseca na područiju opštine Palilula.
  Za sada nema štete na objektima, kaže predsednik opštine Palilula Aleksandar Ždreale ali prolaz i iskop se obavlja u privatnim parcelama.

  Stabilno vodosnabdevanje za žitelje druge i treće visinske zone, kažu u JKP Naissus biće uspostavljeno u kasnim večernjim satima i tokom noći. Žitelji četvrte visinske zone vodu u svojim domovima mogu da očekuju narednog dana. Niški vodovod je obezbedio cisterne sa pijaćom vodom koje će kružiti na ovom potezu. (D.V. EKOpolis)