Gradska opstina Palilula

 • latinica

 • OBJAVLJENO 01.10.2016

  ZAVRŠENA AKCIJA UKLANJANJA KABASTOG OTPADA

  ZAVRŠENA AKCIJA UKLANJANJA KABASTOG OTPADA

  Rukovodstvo Gradske opštine Palilula i menadžment JKP Mediana, sagledavajući stanje komunalne higijene na teritoriji opštine, pokrenuli su akciju KOMUNALNI DAN U PALILULI, koja se nakon četiri ciklusa sakupljanja komunalnog otpada u šest mesnih kancelarija opštine, završava ovog vikenda (1.oktobra) u MK „Palilula“.

  “Na Paliluli više nema kabastog otpada. Sve što je višak, Palilulci su doneli do Mesne kancelarije Palilula. Radnici JKP Medijana natovarili su stare krevete, dvosede i ostalu starudiju na kamion i pravac reciklažni centar. Akciju prikupljanja i odvoženja kabastog otpada organizovao je tim Gradska opština Palilula.

  Cilj je da Opštinu očistimo od otpada, kao i da se spreči stvaranje divljih deponija, kaže predsednik opštine Aleksandar Ždrale.

  Ovde se saradnja JKP Medijane i opštine Palilule ne završava. Već su dogovorene zajedničke akcije za lepšu i čistiju gradsku opštinu. Prvenstveno se to odnosi na Spomen park Bubanj i kompleks Starog groblja, kaže predsednica Skupštine GO Palilula Adriana Anastasov. (Foto.D.Vidojković, EKOpolis)