• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ ГИМНАЗИЈЕ „СВЕТОЗАР МАРКОВИЋ“

АПРИЛ 2024. - ОНИ СУ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ у 2023.години у ГО ПАЛИЛУЛА. Ученици ГИМНАЗИЈЕ „СВЕТОЗАР МАРКОВИЋ“ у календару Градске општине Палилула - Ниш за 2024.

by

ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ШКОЛЕ

Пројектом енергетске ефикасности и средствима града Ниша ОШ ,,Краљ Петар Први" у Градској општини Палилула Ниш добила је модеран изглед и бољу функционалност.

by

УЧЕНИЦИ ОШ „ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ“, ЧОКОТ У КАЛЕНДАРУ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА ЗА МАРТ 2024.

ОНИ СУ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ у 2023.години у ГО ПАЛИЛУЛА. Ученици ОШ „ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ“ - ЧОКОТ у календару Градске општине Палилула - Ниш за 2024.

by

ОБЕЛЕЖЕНА ГОДИШЊИЦА СМРТИ УЧИТЕЉ ТАСЕ

Поводом годишњице смрти славног и надалеко познатог учитеља Тасе, ученици ове образовне установе и делегација Градске општине Палилула на чијој територији се налази Старо гробље, посетили су његов гроб како би по традицији одали почаст његовом животу и делу.

by

УЧЕНИЦИ ОШ „КОЛЕ РАШИЋ” У КАЛЕНДАРУ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

ФЕБРУАР 2024. - ОНИ СУ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ у 2023.години у ГО ПАЛИЛУЛА.

by

НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ ОШ „БУБАЊСКИ ХЕРОЈИ” У КАЛЕНДАРУ ОПШТИНЕ

ЈАНУАР 2024. - ОНИ СУ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ у 2023.години у ГО ПАЛИЛУЛА. Ученици ОШ „БУБАЊСКИ ХЕРОЈИ” у календару Градске општине Палилула - Ниш за 2024. „ШЕСНАЕСТИ ПУТ за редом, остварили смо идеју да се најбољи ученици школа и студенти факултета, који се школују на територији Градске општине Палилула, нађу на оригиналном општинском Календару за 2024.годину „НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА“, каже Братислав Вучковић, председник општине.

close