• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

НИКО НИЈЕ КРИВ ШТО ЈЕ БОЛЕСТАН!

Под покровитељством Градске општине Палилула Ниш, у просторијама општине одржана је у уторак 11. априла ПРЕС КОНФЕРЕНЦИЈА ''Ускршње милосрђе'' у организацији Групе Грација у Нишу и Удружења жена са ендометриозом „Жуто уже'' Београд. Учеснике пројекта ''Нико није крив што је болестан“ поздравили су председник општине Братислав Вучковић и члан општинског Већа проф.др Мишко Живић.

by

АКЦИЈА МЛАДИХ “ЗА ТРОШАРИНУ“ МОТИВИШЕ ГРАЂАНЕ

У насељу Делијски Вис на територији Градске општине Палилула група младих активиста протеклих месеци организује чишћење и уређивање овог дела града. Овим поводом, председник општине Палилула Братислав Вучковић, разговарао је са члановима групе, која носи назив „За Трошарину“, како им обезбедити подршку.

by

ГРАЂАНИ ЛУКОВСКЕ УЛИЦЕ, СА ПРЕДСЕДНИКОМ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА, РЕШИЛИ ПРОБЛЕМ ВОДОСНАБДЕВАЊА СТАНОВНИКА

Са делегацијим грађана Луковске улице у насељу „9.мај“(Ново Село) у понедељак 27.марта обављен је разговор у просторијама Градске општине Палилула и успешно решени  проблеми грађана када је у питању водоснабдевање.

by

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА УПОЗНАО СЕ СА РАДОМ МОНИТОРИНГ ЦЕНТРА ЈКП МЕДИАНЕ

Председник Градске општине Палилула Ниш Братислав Вучковић обишао је Мониторинг центар ЈКП Медиана где се у разговору са директором Иваном Михајловићем и Мирославом Ђокићем, чланом Градског већа задуженим за сарадњу са градским општинама и месним заједницама, упознао са  начином функционисања овог центра.

by

ШТА СЕ РАДИ НА ПАЛИЛУЛИ?

Председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић гостовао је 22.фебруара на ТВ ЗОНАплус.

close