• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

КАКО РЕГИСТРОВАТИ ТУРИСТИЧКА ДОМАЋИНСТВА НА СЕЛУ?

О сеоском и аграрном туризму одржано је предавање. 30.марта у Нишком културном центру, под покровитељством немачке организације ГИЗ и Градске општине Палилула Ниш, О овој теми, претежно младим предузетницима, у присуству председника Градске општине Палилула Братислава Вучковића, који је поздравио све присутне, говорио је др Бранко Красојевић, национални експерт за сеоски туризам са сарадницима.

by

УСПЕШНА РЕАЛИЗАЦИЈА ПРОЈЕКТА

Амбасадор Швајцарске у Србији Урс Шмид са својим тимом и представницима СДЦа и ОЦД Хелветас која спроводи Заједно за активно грађанско друштво - АЦТ посетио је Градску општину Палилула Ниш ради упознавања са реализацијом пројекта "Јавне расправе за јавне послове и добре одлуке – градимо Отворену управу кроз изградњу поверења и учешће грађана" који су реализовали Медиа и реформ центар и општина Палилула у Нишу.

by

ПОДРШКА ФИЛМСКОМ ПРОЈЕКТУ

Председник Градске општине Палилула Ниш Братислав Вучковић са сарадницима, директором и продуцентом филма Бранком Димовићем Димеским, у Логору на Црвеном крсту, на снимању епохалних сцена за филм ,,33 Анђела" . 

by

ВЕЋА ПОДРШКА ПРОЈЕКТИМА УДРУЖЕЊА И СПОРТСКИХ КОЛЕКТИВА

Скупштина градске општине Палилула на 21. седници, која је одржана 5.априла у сали Нишког културног центра, усвојила је ребаланс буџета са изменом и допуном Кадровског плана Управе Градске општине Палилула за 2023.годину.

by

РЕКОНСТРУКЦИЈА СПОМЕН КОСТУРНИЦЕ НА ЛЕДЕНОЈ СТЕНИ

Председник Градске општине Палилула Ниш Братислав Вучковић са сарадницима, у присуству делегације Завода за заштиту споменика културе Ниш (Иван Андрејевић и архитекта и конзерватор Миле Вељковић), примио је 16.марта господина Димитра Цанева, генералног конзула Републике Бугарске у Конзулату у Нишу, генерала Митра Илијева, директора Дирекције за социјалну политику Републике Бугарске, потпуковника Руслана Христова, изасланика Министарства одбране Бугарске при Амбасади Бугарске у Београду и Асју Бојаџијеву, инжењера у главној дирекцији Министарства одбране и инфраструктуре Бугарске.

by

НАГРАДА „ПАРТНЕРИ У АКЦИЈИ“ ДОДЕЉЕНА ОПШТИНИ ПАЛИЛУЛА НИШ И МРЦН

У просторијама Хелветаса, швајцарска невладине организације у Београду, 28.фебруара 2023. додељене су три награде за најбоље партнерске иницијативе “Партнери у акцији”.

close