• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ОДРЖАНО ПАЛИЛУЛСКО ВЕЧЕ УЗ ЦРНЕ МАМБЕ, ПРЕДСТАВУ ОСНОВАЦА

Нишлије и бројни гости уживали су у незаборавној „Палилулској вечери 2024“. Ова традиционална манифестација, која већ 34.године представља срце нишке традиције, боемског и грађанског Ниша, одржана је 3. јуна у оквиру обележавања градске славе Светог цара Константина и царице Јелене, код Палилулске рампе а у организацији Градске општине Палилула.

by

ЕПАРХИЈА НИШКА- МИТРОПОЛИЈА

Одлуком Светог Архијерејског Сабора СПЦ Епархија нишка од 20.05.2024. је Митрополија.

by

ПОЛОЖЕНИ ВЕНЦИ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈЕ СТРАДАЛИМ СОВЈЕТСКИМ ВОЈНИЦИМА И ЦИВИЛИМА

У сусрет обележавању 9.маја-Дана победе над фашизмом у Другом светском рату, у непосредној близини села Трупала, положени су венци на спомен обележје посвећеном страдалим совјетским војницима у Нишком инциденту који се одиграо 7.новембра 1944. године.

by

ОБЕЛЕЖЕН ДАН СЕЋАЊА НА ЦИВИЛНЕ ЖРТВЕ НАТО АГРЕСИЈЕ

На централној државној церемонији у Нишу, парастасом и полагањем венаца на споменик Жртвама НАТО агресије, обележен је Дан сећања на цивилне жртве НАТО агресије.(Д.В)

by

САРАДЊА ГРАДА И ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

У порти храма Св. Николе даривани су малишане Градске општине Палилула пакетићима за најрадоснији дечији празник - Лазареву суботу.

by

КАКО ДО ПАМЕТНИХ И ОДРЖИВИХ ЗАЈЕДНИЦА?

У Крагујевцу је 10.априла отворена конференција, као почетак пројекта „Путовање у паметнију будућност: Изградња паметних и одрживих заједница у Србији“, чији је организатор Нордијска пословна алијанса у сарадњи са четири нордијске амбасаде у Србији (Шведске, Данске, Норвешке и Финске).

close