• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ДОДЕЉЕНА „БРАНКОВА ПЕРА“

На Светски дан поезије, поводом Дана основне школе „Бранко Миљковић“ , која ради на територији Градске општине Палилула Ниш, уручене су награде 13.Литерарног конкурса за песму, за основце, "Бранково перо".

by

На Универзитету у Нишу, од 12. до 14.марта 2024. године, у склопу реализације активности и достизању циљева радних пакета међународног ERASMUS+ пројекта Skills4Water - Advancing the Integration of Soft Skills in Higher Education for Water (2023-1-RO01-KA220-HED-000160511), одржана је прва недеља обуке у оквиру Skills4Water Innovative Training Programme, који је усмерен ка јачању процеса интеграције такозваних меких вештина у области високошколског образовања у сектору вода.

by

ДЕВОЈКА НИЈЕ ИГРАЧКА - ДЕВОЈКА ЈЕ БУДУЋА ЖЕНА

У сусрет 8.марту - Међународном дану жена, под покровитељством Градске општине Палилула, у уторак, 5.марта у сали Нишког културног центра, мр Сузана Петровић, творац уметничког покрета ЛАКРИМАЦИЈА из Ниша, приказала је уметнички перформанс "Желим да знам на чему сам". а затим је одржан разговор -дебата на тему мушко-женских односа. 

by

КОНФЕРЕНЦИЈА О ПОРОДИЦИ „СРБИЈА – НАША ПОРОДИЦА“

Министарство за бригу о породици и демографију организовало је 4.марта 2024. у Палати Србија у Београду Другу националну конференцију о породици „Србија – наша породица“, а тим поводом министарка за бригу о породици и демографију проф. др Дарија Кисић истакла је да је породица бит која нас држи заједно, суштина због које све радимо и градимо и највећи мотив да чинимо све да наша земља буде још јача, снажнија и напреднија.

by

ОТВОРЕНА МАЛА СЦЕНА НАРОДНОГ ПОЗОРИШТА

Потпредседница Владе и министарка културе Маја Гојковић, у присуству руководства града и бројних посленика културе, отворила је Малу сцену Народног позоришта у Нишу и истакла да је ово прва новоизграђена позоришна сцена у нашој земљи након више деценија.

by

ОБЕЛЕЖЕНА 56.ГОДИШЊИЦА ФАКУЛТЕТА ЗАШТИТЕ НА РАДУ

Факултета заштите на раду у Нишу обележио је 1.марта 56.годишњицу успешног рада и постојања. На свечаној академији, одржаној овим поводом, бројним гостима, представницима академске заједнице, Универзитета у Нишу, локалних органа власти, привредних субјеката, обратио се декан факултета, професор др Срђан Глишовић, редовни професор.

close