• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ЈАВНА РАСПРАВА О УНАПРЕЂЕЊУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

У Научно-технолошком парку Ниш, 4.јула одржана је једнодневна конференција под називом “Очувана и унапређена животна средина је јавни интерес и тражи јавну расправу” коју је у оквиру истоименог пројекта подржаног од АЦТ-а организовао Медиа и реформ центар Ниш уз подршку НКД-а.

by

НАСТАВАК ПАЛИЛУЛСКЕ ВЕЧЕРИ У НКЦ-у

Вечерас, 7.јуна 2о23. у 19:00 сати, наставак програма ПАЛИЛУЛСКЕ ВЕЧЕРИ у великој сали Нишког културног центра. Џез, блуз и етно бенд Црне мамбе, који је основао краљ ромске музике Шабан Бајрамовић, пригодним културно – забавим програмом обележиће 15 година његове смрти, истиче Небојша Саитовић.

by

ДРУГИ ДЕО ПАЛИЛУЛСКЕ ВЕЧЕРИ У ЗНАКУ ШАБАНА БАЈРАМОВИЋА

Другог дана Палилулске вечери, 7.јуна 2023. у Нишком културном центру,од 19:00 сати одржано је песничко вече поводом петнаестогодишњице од смрти легендарног музичара Шабана Бајрамовића.

by

ПРВО УМЕТНИЧКО САБОРОВАЊЕ

O Aци Блатнику, председник Градске општине Палилула Ниш Братислав Вучковић, 5.јуна 2023. са организаторима и учесницима ликовне колоније у дому Неше Саитовића. (Д.Видојковић)

by

ОТВОРЕНА КОЛОНИЈА КАРИКАТУРИСТА И УМЕТНИКА У ЧАСТ АЛЕКСАНДРА БЛАТНИКА

У оквиру програма “Палилулско вече 2023”, у понедељак 5.јуна отворена је Прва колонија карикатуриста и ликовних уметника у част Александра Аце Блатника, истакнутог сликара, графичара и дизајнера. Учеснике и организаторе овог догађаје посетио је и Братислав Вучковић, председник Градске општине Палилула са сарадницима.

by

ПАЛИЛУЛСКО ВЕЧЕ 2023 - СЛИКЕ  ДАНА

Палилулско вече, које је по традицији саставни део градске славе, вечерас није било комплетно. Омела га је провала облака, која је отерала Палилулце са свечаности, на коју су навикли.

close