• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

КАКО ДО ПАМЕТНИХ И ОДРЖИВИХ ЗАЈЕДНИЦА?

У Крагујевцу је 10.априла отворена конференција, као почетак пројекта „Путовање у паметнију будућност: Изградња паметних и одрживих заједница у Србији“, чији је организатор Нордијска пословна алијанса у сарадњи са четири нордијске амбасаде у Србији (Шведске, Данске, Норвешке и Финске).

by

ПОМЕН НА СТАРОМ ГРОБЉУ ЖРТВАМА 8.АПРИЛСКОГ БОМБАРДОВАЊА НИША 1941.

На Старом гробљу “Горица” у Нишу, поред заједничке гробнице страдалима у осмоаприлском бомбардовању Ниша у Другом светском рату обележена је годишњица.

by

ИНОВАЦИОНИ ФОРУМ СРБИЈА-ФРАНЦУСКА: ИНОВИРАЈ ЗА ПЛАНЕТУ, ИГРАЈ ЗЕЛЕНО

У Палати Србија у Београду, 4.априла одржан је Иновациони форум Србија-Француска: иновирај за планету! Играј зелено!

by

ДРАГАН СТОЈКОВИЋ ОТВОРИО МИНИ ПИЧ ТЕРЕН

Свом граду, животним пријатељима, комшијама, неким новим „орлићима“ Драган Стојковић Пикси, почасни грађанин Палилуле, оставио је у аманет један мали терен за велике снове – извео је почетни ударац у склопу нове акције Фондације Mozzart и свечано отворио ново фудбалско игралиште поред ОШ „Краљ Петар Први“ коју је некада похађао.

by

“ДИВЕРЗИФИКАЦИЈА ПОЉОПРИВРЕДНИХ ГАЗДИНСТАВА И РАЗВОЈ ПОСЛОВАЊА“

О ИПАРД III програму и Мерама 7 – “Диверзификација пољопривредних газдинстава и развој пословања“, 30. и 31.марта у Официрском дому у Нишу, говорила је државна секретарка у Министарству пољопривреде, шумарства и водопривреде Данијела Мирјанић: Овом догађају присуствовао је и председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић.(Д.Видојковић)

by

ПОЧАСТ ЖРТВАМА НА МЕСТУ СТРАДАЊА ЦИВИЛА ОД НАТО АГРЕСИЈЕ У НИШУ

Полагањем венаца и парастосом и на спомен капелу жртвама ратова на просторима некадашње Југославије и на споменик страдалима у бомбардовању 1999.године, обележена је 24.марта 2024. двадесетпетогодишњица од НАТО агресије на СРЈ.

close