• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ДАН САНИТЕТСКЕ СЛУЖБЕ И СЕЋАЊЕ НА ПАЦИЈЕНТЕ

У Војној болници у Нишу у присуству бројних званица обележена је 184 годишница од оснивања Санитетске службе. Овим поводом положени су венци на Спомен пирамиду коју су подигли лекари у знак сећања на пацијенте преминуле од тифуса у Првом светском рату.

by

ДАНА ОПШТИНЕ ПИРДОП ОБЕЛЕЖЕН У ПРИСУСТВУ ДЕЛЕГАЦИЈЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

На простору око Археолошког парка „Јеленска базилика“, који чине остаци ранохришћанског храма са краја петог века и почетком шестог, становници бугарске општине Пирдоп од 1893. године редовно обележавају хришћански празник Илиндан. Окупљањем становника и свечаношћу на платоу археолошког парка, у суботу 22.јула 2023.године, у присуству делегације Градске општине Палилула Ниш, обележен је Дан општине Пирдоп.

by

РАСПРАВА О ПРЕДЛОГУ УРЕДБЕ О УТВРЂИВАЊУ ИНТЕГРИСАНОГ НАЦИОНАЛНОГ ЕНЕРГЕТСКОГ И КЛИМАТСКОГ ПЛАНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ ЗА ПЕРИОД ДО 2030. ГОДИНЕ СА ПРОЈЕКЦИЈАМА ДО 2050. ГОДИНЕ

У оквиру пројекта Даљи развој капацитета за енергетско планирање у Регионалној комору Ниш 14.јула одржана је јавна расправа о предлогу уредбе о утврђивању Интегрисаног националног енергетског и климатског плана Републике Србије (ИНКП) до 2030. године са визијом до 2050.године, и Извештају о стратешкој процени утицаја Предлога Уредбе на животну средину.

by

ДИЈАЛОГ ЗА ИНДУСТРИЈСКУ БЕЗБЕДНОСТ

У организацији Министарства заштите животне средине у Београду је 13.јула одржан је консултативни састанак са представницима јединица локалних самоуправа на тему Дијалог о националној политици (ДНП) за индустријску безбедност у Републици Србији.

by

ПРЕГЛЕД И ЕДУКАЦИЈА МЕШТАНА СЕЛА ДОЊЕ МЕЂУРОВО

У недељу 09.07.2023. године медицинска екипа Дома здравља Ниш обавила је прегледе мештана села Доње Међурово у Градској општини Палилула под називом „Приближимо се пацијентима“.

by

ПРЕДСЕДНИК СА ГРАЂАНИМА

И данас, 5.јула радно на Палилули!!!

close