• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ПОСТЕЉИНА УРГЕНТНОМ ЦЕНТРУ

Градска општина Палилула је донирала 50 комплета постељине - Ургентном центру Клиничког центра Ниш "Примариус др Миодраг Лазић". Овај поклон предали су председник општине Братислав Вучковић и члан општинског већа проф.др Мишко Живић.

by

ПРИЈАВА ЗА ПРИКЉУЧЕЊЕ НЕЛЕГАЛНО ИЗГРАЂЕНИХ ОБЈЕКАТА НА КОМУНАЛНУ ИНФРАСТРУКТУРУ  

Министарство грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре објавило је упутство за пријаву за прикључење нелегално изграђених објеката на комуналну инфраструктуру, водовод и канализацију, гасовод, струју, грејање.

by

ЗАЈЕДНИЧКИМ СНАГАМА ДО ИСТОГ ЦИЉА!

Данас са комшијама и вредним радницима ПЗП-а у Кованлучкој улици, председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић и члан општинског Већа Саша Усеновић.

by

ПАЛИЛУЛА ПРОСЛАВИЛА СВОЈУ СЛАВУ У ГАБРОВЦУ

У присуству бројних гостију из града и региона, делегације братске општине Пирдоп у Бугарској, Градска општина Палилула Ниш прославила је своју славу Сабор српских светитеља у манастиру Свете Тројице у Габровцу.

by

ОРГАНИЗОВАН ЗДРАВСТВЕНИ ПРЕГЛЕД И У СЕЛУ „МРАМОРСКУИ ПОТОК“

На територији Градске општине „Палилула“ Ниш и на позив мештана села „Мраморски поток“, у недељу 10.09.2023. године у периоду од 09:00 до 11:00 часова, одржана је акција „Приближимо се пацијентима“

by

ОДРЖАНА 23.СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ

Двадесеттрећа седница скупштине Градске општине Палилула, којом је председавао Никола Божић одржана је у четвртак, 7.септембра 2023. године у Малој сали Нишког културног центра. Након усвајања записника са 22. седнице Скупштине ГО Палилула, одборници су разматрали и усвојили Одлуку о изменама и допунама Одлуке о буџету Градске општине Палилула за 2023.годину са изменом и допуном Кадровског плана Управе Градске општине Палилула за 2023.годину. Одборницу су се упознали и са извештајем о извршењу буџета ГО Палилула за период 01.јануар – 30.јун 2023.године (шестомесечни извештај).

close