• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ГРАД НИШ ОТВОРИО КАНЦЕЛАРИЈУ ЗА БРЗЕ ОДГОВОРЕ

У згради Народног универзитета на Тргу краља Милана бр. 8 отворена је Канцеларија за брзе одговоре. Грађани ће лично, телефоном или мејлом пријављивати проблеме за чије решавање сматрају да је надлежна градска управа, јавно комунална предузећа или установе, и у најкраћем могућем року добију компетентне одговоре надлежних служби. Такође моћи ће и да затраже све информације везане за функционисање града.

by

ОПШТИНА ПАЛИЛУЛА У СЛУЖБИ МЛАДИХ-БУДУЋИХ ПРИВАТНИХ ПРЕДУЗЕТНИКА

У просторијама општине Палилула, председник Братислав Вучковић одржао је 20. априла радни састанак са представницама Националне службе за запошљавање Вањом Стојковић и Наташом Тончев и сарадницама, доцентом доктором економских наука Марином Грубор и запосленом у ГО Палилула Иваном Јоцић Веселић, тренером пословних вештина.

by

УСКРШЊА ЧЕСТИТКА

„Свим грађанима Градске општине Палилула Ниш, православне вероисповести, желим срећне Ускршње празнике. Нека празнично расположење испуни сваки дом и нека овај велики хришћански празник пробуди у сваком човеку љубав за ближње и жељу за животом у миру, толеранцији и доброти“.

by

РЕДОВНА АНАЛИЗА ИСПРАВНОСТИ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ

Како би се извршила анализа исправности воде за пиће, у понедељак 10.априла,  обављено је узорковање и провера воде у селима Градске општине Палилула Бербатову, Вукманову и Доњем Власу.

by

ПАЛИЛУЛА ПОДРЖАВА РОМСКУ НАЦИОНАЛНУ МАЊИНУ

Председник Градске општине Палилула Ниш Братислав Вучковић честитао је свим припадницима ромске националне мањине, Међународни дан Рома.

by

ЗАВРШЕНО КОМПЛЕТНО СРЕЂИВАЊЕ СТАРОГ ГРОБЉА.

Кошење, чишћење, орезивање грана, хемијски третман хербицидима у циљу спречавања раста корова.

close