• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

МАЈ 2023. - ОНИ СУ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ у 2022.години у ГО ПАЛИЛУЛА.

by

ЧЕСТИТКА

Братислав Вучковић, председник Градске општине Палилула Ниш честитао је 1. мај - Међународни празник рада, свим грађанима општине Палилула.

by

ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА У ОДБОРУ ЗА ОБНОВУ И УНАПРЕЂЕЊЕ ПОЛОЖАЈА СТАРОГ ГРОБЉА

Одлуком градоначелнице Ниша Драгане Сотировски (27.април) Град Ниш је добио Одбор за обнову и унапређење положаја Старог гробља у Нишу.

by

ГРАД НИШ ОТВОРИО КАНЦЕЛАРИЈУ ЗА БРЗЕ ОДГОВОРЕ

У згради Народног универзитета на Тргу краља Милана бр. 8 отворена је Канцеларија за брзе одговоре. Грађани ће лично, телефоном или мејлом пријављивати проблеме за чије решавање сматрају да је надлежна градска управа, јавно комунална предузећа или установе, и у најкраћем могућем року добију компетентне одговоре надлежних служби. Такође моћи ће и да затраже све информације везане за функционисање града.

by

ОПШТИНА ПАЛИЛУЛА У СЛУЖБИ МЛАДИХ-БУДУЋИХ ПРИВАТНИХ ПРЕДУЗЕТНИКА

У просторијама општине Палилула, председник Братислав Вучковић одржао је 20. априла радни састанак са представницама Националне службе за запошљавање Вањом Стојковић и Наташом Тончев и сарадницама, доцентом доктором економских наука Марином Грубор и запосленом у ГО Палилула Иваном Јоцић Веселић, тренером пословних вештина.

by

УСКРШЊА ЧЕСТИТКА

„Свим грађанима Градске општине Палилула Ниш, православне вероисповести, желим срећне Ускршње празнике. Нека празнично расположење испуни сваки дом и нека овај велики хришћански празник пробуди у сваком човеку љубав за ближње и жељу за животом у миру, толеранцији и доброти“.

close