• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

УРЕЂЕЊЕ ПРИЛАЗА

Прилаз улици Душана Поповића и наставак Курсулине улице у Градској општини Палилула, после педест година добиће јавну расвету а простор поред пруге биће пресвучен гребаним асфалтом и омогућиће се паркирање возила.

by

АКЦИЈА „ПРИБЛИЖИМО СЕ ПАЦИЈЕНТИМА“ ОДРЖАНА У СЕЛУ ГОРЊЕ МЕЂУРОВО

Под називом „Приближимо се пацијентима“ медицинска екипа Дома здравља Ниш је и овог викенда у недељу 02.07.2023. године обавила прегледе мештанима села Горњег Међурова у Градској општини Палилула.

by

УНАПРЕЂЕЊЕ СТВАРАЛАШТВА И ОЧУВАЊЕ КУЛТУРНОГ НАСЛЕЂА

Председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић примио је 30.јуна 2023. мр Новицу Ранђеловића, председника Управног одбора Удружења стваралаца Ниша.

by

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ

Теренске обуке за унапређење система бесплатне правне помоћи у Републици Србији које се реализују у десет јединица локалне самоуправе, одржане су 16.јуна у Официрском дому у Нишу.

by

УСВОЈЕН ПЛАН РАЗВОЈА И ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА ПАЛИЛУЛЕ

Одборници Скупштине Градске општине Палилула дали су зелено светло на завршни рачун буџета за 2022. годину са пренетим средствима из 2021. на 22.седници која је одржана 14.јуна у сали Нишког културног центра.

by

ПОЗИВ НА ОТВОРЕНИ САСТАНАК ПОВОДОМ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ

Позивају се сви заинтересовани грађани, привредници, представници ОЦД и средстава јавног информисања на отворени састанак поводом Јавне расправе о нацрту Плана развоја ГО Палилула за период 2023. – 2029. године, на коме могу дати своје предлоге, сугестије и коментаре.

close