• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

БЕСПЛАТНА ПРАВНА ПОМОЋ

Теренске обуке за унапређење система бесплатне правне помоћи у Републици Србији које се реализују у десет јединица локалне самоуправе, одржане су 16.јуна у Официрском дому у Нишу.

by

УСВОЈЕН ПЛАН РАЗВОЈА И ЗАВРШНИ РАЧУН БУЏЕТА ПАЛИЛУЛЕ

Одборници Скупштине Градске општине Палилула дали су зелено светло на завршни рачун буџета за 2022. годину са пренетим средствима из 2021. на 22.седници која је одржана 14.јуна у сали Нишког културног центра.

by

ПОЗИВ НА ОТВОРЕНИ САСТАНАК ПОВОДОМ ЈАВНЕ РАСПРАВЕ

Позивају се сви заинтересовани грађани, привредници, представници ОЦД и средстава јавног информисања на отворени састанак поводом Јавне расправе о нацрту Плана развоја ГО Палилула за период 2023. – 2029. године, на коме могу дати своје предлоге, сугестије и коментаре.

by

ОДРЖАНА 88.СЕДНИЦА ВЕЋА ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

На 88.седници већа Градске општине Палилула Ниш, којом је председавао Братислав Вучковић, председник општине, одата је пошта породицама преминулих у незапамћеној трагедији која се догодила у ОШ "Владислав Рибникар" у Београду.

by

ПОЗИВ ЗА ЈАВНУ РАСПРАВУ

Позивамо физичка и правна лица на учешће у Јавној расправи о Плану развоја ГО Палилула за период од 2023. до 2029. Нацрт Плана развоја може се преузети на интернет страници www.palilula.eu.

by

САУЧЕШЋЕ

У име Градске општине Палилула Ниш упућујем најискреније саучешће породицама преминулих у незапамћеној трагедији која се данас догодила у ОШ "Владислав Рибникар" у Београду.

close