• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

„ШУМЕ И ИНОВАЦИЈЕ: НОВА РЕШЕЊА ЗА БОЉИ СВЕТ“

Генерална скупштина Уједињених нација прогласила је 21. март за Међународни дан шума 2012. године. Симболично, почетак пролећа треба да нас подсети на њихов вишеструки значај.

by

САМО ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ!

На Палилули и данас радно. Председник општине Палилула Братислав Вучковић, са сарадницима, прати реализацију инфраструктурних пројеката и редовно обилази становнике у насељима.

by

ЗАДРУГАРИ У АКЦИЈИ

Ученичке задруге важан су део образовно-васпитног рада у школама, истиче Глорија Радојчић, директорка Основне школе „Бранко Радичевић“ у Габровцу у Градској општини Палилула. Повољни временски услови омогућили су садњу лука у припремљеним лејама у Бербатову. У садњи су осим ученика, чланова Ученичке задруге, учествовали и помоћни радници.

by

ЗАЈЕДНИЧКИМ ИНСПЕКЦИЈСКИМ НАДЗОРОМ У ЦИЉУ ЗАШТИТЕ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

У циљу заштите и унапређења животне средине, на иницијативу председника Градске општине Палилула Ниш Братислава Вучковића, 11.марта организован је заједнички састанак републичке инспекције заштите животне средине, у области поверених послова, градске инспекције заштите животне средине са ресорним инспекторима Града Ниша и комуналне инспекције Градске општине Палилула.

by

ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ ОСМОГ МАРТА

ЧЕСТИТКА ПОВОДОМ ОСМОГ МАРТА

by

УРЕЂУЈЕ СЕ ТРГ ПОСВЕЋЕН ЗНАМЕНИТИМ ПАЛИЛУЛЦИМА

Пре мсец дана отпочели су радови на уређењу девастираног простора око Палилулске рампе. Председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић обишао је извођаче радова како би се упознао са динамиком утврђених послова.

close