• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

РЕДОВНА АНАЛИЗА ИСПРАВНОСТИ ВОДЕ ЗА ПИЋЕ

Како би се извршила анализа исправности воде за пиће, сваког месеца обавља се узорковање и провера воде у четири села Градске општине Палилула: Вукманову, Бербатову, Габровцу и Доњем Власу.

by

САРАДЊОМ НА СПРЕЧАВАЊУ ЗАГАЂИВАЧА ПРОСТОРА

У просторијама Градске општине Палилула, председник општине Братислав Вучковић са сарадницима из Одсека за имовинско-правне и комуналне послове и чланом општинског већа Душаном Пујовићем, одржао је састанак са начелником Комуналне милиције Града Ниша.

by

АЛТЕРНАТИВНИ ПУТ ДО ГАБРОВЦА  ЗА ВРЕМЕ РАДОВА НА КАНАЛИЗАЦИОНОЈ МРЕЖИ

Председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић разговарао је у Габровцу са директором ЈКП Дирекције за јавни превоз и директором ЈП Дирекције за изградњу града Ниша, са сарадницима, о решењу алтернативног пута на релацији Ниш – Габровац. На овој деоници отпочели су радови на изградњи канализационе мреже за употребљене воде у селу Габровац. Инвеститор је Град Ниш а извођач радова привредни субјект "Пословност" д.о.о. Ниш.

by

ЧЕСТИТКА БРАТИСЛАВА ВУЧКОВИЋА, ПРЕДСЕДНИКА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА, ПОВОДОМ ДАНА ДРЖАВНОСТИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

Свим грађанима Градске општине Палилула у Нишу честитам Дан државности.

by

ПОДРШКА ПОРОДИЦИ СТАНКОВИЋ У ГАБРОВЦУ

У оквиру активности подршке социјално угроженим породицама, делегација Градске општине Палилула обишла је петочлану породицу Живорада Станковића (1962) у селу Габровац.

by

ТРГ ПОСВЕЋЕН ЗНАМЕНИТИМ ПАЛИЛУЛЦИМА У СРЦУ ПАЛИЛУЛЕ

У сусрет Сретењу - Дану државности Србије, почели су радови на уређењу девастираног простора око Палилулске рампе. Извођаче радова обишао је председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић са сарадницима.

close