• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ПОБОЉШАН КВАЛИТЕТ УСЛУГА

У насељу 9. Мај, председник Градске општине Палилула Ниш, Братислав Вучковић, отворио је први маркет продајног ланца Светофор, Од осталих објеката те врсте издваја их добра понуда и ниже цене. 

by

НОВИ ИЗГЛЕД НАСЕЉА „9.МАЈ“ У НОВОМ СЕЛУ

Градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима у присуству председника Градске општине Палилула Братислава Вучковића и председника Скупштине општине Николе Божића, обишла је 25.марта становнике насељa 9. мај у Новом Селу.

by

СВЕТСКИ ДАН ВОДА 22.МАРТ: ВОДА ЗА МИР 2024

Светски дан вода се једном годишње обележава 22.марта, а покушава се скренути пажња на важност пијаће воде. Генерална Скупштина Уједињених нација прогласила је 1992. године 22.март Светским даном вода.

by

„ШУМЕ И ИНОВАЦИЈЕ: НОВА РЕШЕЊА ЗА БОЉИ СВЕТ“

Генерална скупштина Уједињених нација прогласила је 21. март за Међународни дан шума 2012. године. Симболично, почетак пролећа треба да нас подсети на њихов вишеструки значај.

by

САМО ЗАЈЕДНО МОЖЕМО СВЕ!

На Палилули и данас радно. Председник општине Палилула Братислав Вучковић, са сарадницима, прати реализацију инфраструктурних пројеката и редовно обилази становнике у насељима.

by

ЗАДРУГАРИ У АКЦИЈИ

Ученичке задруге важан су део образовно-васпитног рада у школама, истиче Глорија Радојчић, директорка Основне школе „Бранко Радичевић“ у Габровцу у Градској општини Палилула. Повољни временски услови омогућили су садњу лука у припремљеним лејама у Бербатову. У садњи су осим ученика, чланова Ученичке задруге, учествовали и помоћни радници.

close