• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ОДРЖАНА ЈАВНА РАСПРАВА У ПОСТУПКУ ПРИПРЕМЕ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА ЗА 2024.ГОДИНУ

У оквиру пројекта "Јавне расправе за јавне послове и добре одлуке – градимо Отворену управу кроз изградњу поверења и учешће грађана" који су реализовали Медиа и реформ центар и Градска општина Палилула у Нишу, 13.новемба 2023. године у сали Нишког културног центра одржана је јавна расправа у поступку припреме буџета Градске општине Палилула Ниш за 2024.годину.

by

ОДРЖАН САСТАНАК СА ПРЕДСЕДНИЦИМА САВЕТА ГРАЂАНА

Председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић, у присуству чланова општинског већа, Саше Усеновића, Предрага Петровића и Душана Пујовића, одржао је у уторак, 7.новембра састанак са председницима савета грађана.

by

ЈАВНИ ПОЗИВ ГРАЂАНИМ, УДРУЖЕЊИМА, СТРУЧНОЈ И ОСТАЛОЈ ЈАВНОСТИ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ У ПОСТУПКУ ПРИПРЕМЕ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА ЗА 2024.ГОДИНУ

Јавна расправа у поступку припреме буџета Градске општине Палилула-Ниш за 2024.годину одржаће се у понедељак 13.11.2023.године у периоду од 10.00 до 12.00 часова у Нишком културном центру у Нишу, ул.Станоја Бунушевца бб у малој сали у приземљу.

by

ПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ НА ДЕЛИЈСКОМ ВИСУ

У насељу Делијски вис, у улицама Љубомира Николића, Габровачка река и Хиландарски метох, у Градској општини Палилула биће уграђено укупно 14 подземних контејнера за потребе грађана тог насеља.

by

ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈА „ИКАРУС“

На Тргу „Мије Станимировића“, у парку испред Апелационог суда у Градској општини Палилула у Нишу, после двадесет година од отварања, завршена је реконструкција споменика посвећеног Српској авијацији.

by

ГРАД СПРЕМАН ДА РЕШИ ПРОБЛЕМЕ ДЕЛИЈСКОГ ВИСА

Са житељима дела насеља Делијски Вис, који су недавно протестовали због комуналних проблема у више улица, 10.октобра је на терену разговарала градоначелница Ниша Драгана Сотировски и председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић са сарадницима.

close